clinic112 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Witajcie Panowie. Mój kolega bardzo napalił się na egzemplarz terrano, mocno zmodyfikowany ale wygląda ciekawie. Mam prośbę czy ktoś może zna to auto lub wie co kolwiek na jego temat? http://olx.pl/i2/oferta/nissan-terrano-ii-off-road-2-7td-patrol-pajero-CID5-ID5Mw2W.html#c82d0b92fa Będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 to terano wystawione było już w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 (edytowane) A mnie zastanawia jego moc. Były 110 konne silniki diesel'a? Bo TD ma 99KM a TDI chyba 125KM, z tego co kojarze. Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez KubaTyran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinic112 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Jak od marca nie poszedł to słaba wiadomość. Czyli nie jest taki super, jak mogło by się wydawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin316 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Ja bym takich "wiszących" ogłoszeń od razu nie skreślał. Kiedyś sprzedawałem Jeepa Grand Cherokee. Przez ponad pół roku praktycznie nie było zainteresowania. Pierwszy potencjalny klient który zdecydował się przyjechać i obejrzeć kupił auto. Teraz próbuję sprzedać osobówkę. Też od dłuższego czasu cisza... Wisi już tak sobie kilka miesięcy na OLX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilibo Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Witajcie jestem nowy wiem trudno zdobyć dziś czas ale może pomożecie. Znalazłem takie cudo - może ktoś oglądał, rzuci mu się coę w oko ze zdjęć lub za dobrą flachę może podjechać i obejrzeć - dam na dobrą flachę. http://olx.pl/oferta/nissan-terrano-2-2002-rok-2-7-tdi-4x4-CID5-ID6rLzp.html Gdyby coś będę wdzięczny za pomoc we wskazanej formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 co do tego pierwszego to w sumie nie dziwota że nie poszedł... zrobiony pod off road, a jak ktoś już chce jeździć z ciężkim terenie to raczej tyraczki nie kupi... drugi zniknie z rynku w kilka dni o ile jest "bez historii" i zdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilibo Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 No właśnie nie chce mi sie jechać 200km bo spodziewam się że różnie może być już 5 Terrano obejrzałem i było fatalnie Nie wiem czy nie kupić jakiegoś "trupka" i zrobić mu generalny remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Jeśli masz chęci i warunki to można by zaryzykować ... jednak niektóre rzeczy są "nieremontowalne" najkrócej to ujmując ... zależy na co trupek padł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 podstawa to rama całą resztę da się zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilibo Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Kurde gdyby ktoś z lubelskiego mógł podjechać rzucić okiem po pracy - auto stoi w Woli Niemieckiej a w weekedny Lublin Pokryje koszty paliwa oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielZ Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Drugie autko po fotka widać że raczej musisz się nastawić że przód miał jakąś przygodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Niestety nie pomogę. Jestem znowu w trasie a weekend mam zajęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilibo Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Daniel po czym tak twierdzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielZ Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Daniel po czym tak twierdzisz ? Popatrz na kolory pas przedni - błotniki , lewa i prawa linia błotników pod maską, nierówne linie lewa/prawa strona pomiędzy zderzakiem a reflektorami. Dla mnie podejrzane i w pierwszej kolejności na te elementy zwrócił bym uwagę. Poza tym mało fotek i nie wszystko pokazują. Edytowane 2 Września 2014 przez DanielZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilibo Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) auto należy do tego jegomościa http://bychawa.elektryk-samochodowy.net.pl/firmy/blasik_wiktor_elektromechanika_pojazdowa,862719.html Może ktoś zna go lub auto ? ma ja od 2005 roku, stan twierdzi idealny, miało ciągac auta z zachodu ale z laweta pali 15 listrów co za dużo Teraz służy na ryby i polowania. Co o tym sądzicie warto jechać 200km czy lepiej siąść na d*pie i szukać dalej ? Edytowane 2 Września 2014 przez bilibo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 no jak to elektromechanik to już na + , chyba że jest to jak z przysłowiem szewc bez butów chodzi . Jak będziesz siedział to nic nie kupisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilibo Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ok dziś o 12 ogladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi