Gość Tomiszu Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 mam drobny problem z temperaturą silnika... temperatura wzrasta prawie do czerwonej.. no brakuje może kawałek tak powiedzmy do 2/3 wentylator pracuje normalnie tzn włącza się od czasu do czasu.. chłodnica jest cała.. zero wycieków z układu dodam że jeżdżę na LPG.. wydaje mi się jednak że jest trochę za "ciepło" :roll: powiedzcie Czy Waszym zdaniem jest za wysoka i co może być przyczyną :?: Primera p10 1.6 sedan Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brodacz Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Sprawdź czy gumowy wąż za termostatem jest gorący czy lekko ciepły. Może to być wina termostatu, który w zlym momencie lub wcale nie otwiera obwodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bercik Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 jezeli to nie termostat to może byc zamulona chłodnica. Sprawdz reka jak auto sie nagrzeje czy cała chłodnica jest ciepła. jeżeli bedzie czesciowo nagrzana a czesciowo zimna to znaczy ze masz zapchana chłodnice. wpadnij do mnie to obejrze. Z tego co widze to daleko nie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomiszu Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Dzięki panowie. jutro z rana sprawdzę dokładnie w/g instrukcji ps. Bercik jak nie znajdę przyczyny to napewno skorzystam Dzięki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bercik Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 no problem. jakby co to wysle ci na prv swój nr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.