GrzegorzSS Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 witam, zarejestrowałem się na forum, ponieważ chcę kupić X-traila i znalazłem jedno ogłoszenie, czy mógłby mi ktoś pomóc w ocenie auta chociaż ze zdjęć odnośnie środka itp?? oto ogłoszenie: http://olx.pl/oferta/nissan-x-trail-2-2-dci-136-km-2004-diesel-CID5-ID6d37T.html z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 no wszystko pasuje. Ma raczej nieoryginalne felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzSS Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 dzięki za informacje, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 To auto mogło miec jakas przygodę .Napis na tylniej klapie powinien byc po lewej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.