tanjinsan Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Witam Jestem nowym posiadaczem Nissana T2 3,0 l 2004 rok Autko jest ok mam tylko jednen problem Ruszając z 1 biegu potem zmiana na 2 i po zmianie na 3 bieg zachowuje sie tak jakby nie działała turbina albo coś tam innego po prostu jedzie ale czuć brak tego ciągu Dopiero ściągam nogę z gazu i tylko leggo naciskam wtedy pomału zaczyna się zbierać i tak dziwnie zaczyna szarpać jakby chciał jechać a coś mu odcina i załącza paliwo albo turbinę Dzięki za jakąś poradę bo jak nie to atak do Wrocławia tam jest salon i serwis nissana Pozdr Tadek z Nysy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 a ty masz 30 w PB czu ON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 ON musić będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanjinsan Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Nie wiem co to znaczy 30 w PB czu ON Napewno jest to 3,0 diesel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgorzelec Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Dużo przyczyn może być, musisz pod komp podpiąć powinno wyjść. a ten motr pięknie się zbiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Oj pięknie pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Ubita wiązka lub switch w skrzyni -> ECU nie dostaje informacji o wybranym biegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanjinsan Opublikowano 12 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Ubita wiązka lub switch w skrzyni -> ECU nie dostaje informacji o wybranym biegu Panowie thx za podpowiedź Byłem w serwisie podłączyli pod komp i wyszło z tą wiazką tzn uwalony czujnik położenia skrzyni czy jakoś tak Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.