Chakus Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Witam, zakupilem sobie nissana z 92r 1.4 16v i mam nastepujace 2 problemy:- Auto jedzi na gazie, lecz na benzynie nie chce. Wogole nie slysze zeby pompa podawala paliwo. -Nie dzialajace elektryczne szyby, (bezpieczniki sprawdzone) Prosilbym o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 ad1. sprawdź pompe na krótko czy działa jak tak, to szukaj jakiegoś przekaźnika w komorze silnika, który odcina zasilanie pompy ad2. sprawdx czy wychodzi zasilanie na drzwi, jak tak, to może już silniki zmęczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Witam, zakupilem sobie nissana z 92r 1.4 16v Jaki kształt ma pokrywa filtra powietrza ??? Jest szansa ze masz gaznik to pompy nie usłyszysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chakus Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Mam na pełnej szprycy>Tylko ja mam dziwnie te dzwi zrobione bo mam przelaczniki w dzwiach i obok recznego dodatkowe.. Dodatkowo chcialbym sie zapytac jeszcze bo czeka mnie wymiana skrzyni biegow (moja wyje piszczy i strzela), lecz slyszalem ze nie jest proso trafic dobra skrzynie. Ze byly 2 wersje i roznily sie iloscia zebow na polosiach itd, mozna to niby sprawdzic po sciagnieciu skrzyni sa oznacznia pod przelotem rozrusznika.. Lecz ja niemoge sobie pozwolic na to ze pierw zrzuce skrzynie potem bede szukal po calej polsce dobrej skrzyni.. Na allegro jest skrzynia i pasuja moje nr VIN do tego auta z ktorego skrzynia wyjeta zostala. Czy ta skrzynia w takim razie bedzie pasowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.