Edek01 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Oooo proszę bardzo TIIDA to TIIDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Niezaprzeczalną zaletą iXa jest to, że jako jeden z nielicznych aut na naszym rynku , produkowany jest w Japonii. Dla mnie był nieco za duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 mnie się również bardzo dobrze jeździ, zwłaszcza po zmianie sprzegła od maja 10 tysięcy km zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekns Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Miałem podobne problemy z firmowym radiem i parę dni temu kupiłem zmieniarkę cyfrową NVOX: http://allegro.pl/nvox-zmieniarka-cyfrowa-nissan-mp3-yatour-klucze-i6072382813.html Montaż banalnie prosty. Możliwość słuchania mp3 zapisanych na pendrivie lub karcie SD(nośnik powyżej 8GB nie został rozpoznany...). Jest też wejście AUX, ale go nie testowałem. Jeśli chodzi o funkcjonalność to oprócz kłopotów z nośnikami większymi niż 8GB wszystko jak w opisie. Jakość dźwięku gorsza niż z CD, ale zdecydowanie lepsza niż z transmitera FM. Ogólnie polecam bo przy niewielkim nakładzie finansowym i po paru minutach pracy zyskujemy fajną funkcjonalność. Kolego daj więcej informacji na temat montażu tej zmieniarki PLIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi