lamer Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Jako rodzaj ciekawostki chcialłem napisać, że pilot od Juke (wersja bezkluczykowa) pozytywnie przeszedł test prania w pralce Moja żona wyprała go razem z kurtką i pilot działa dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 na razie działa, ale jak zrobi się korozja to przestanie działać czyli daję jakieś pół roku. najlepiej rozebrać pilot i płytkę umyć w alkoholu lub jakimś izopropanolu i wysuszyć żeby korozja go nie wzięła w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Szybko go rozbierz aby wilgoć się nie wżerała w układy, kup w elektronicznym mały kontakt w płynie i porządnie wyszoruj dołączonym pędzelkiem lub jakimś innym jak nie będzie w zestawie. Inaczej padnie, jak pisze kolega wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamer Opublikowano 8 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Zaraz po wyjęciu z pralki i stwierdzeniu, że działa rozebrałem go i wysuszyłem suszarką do włosów więc o wilgoci wewnątrz nie mam mowy. Profilaktycznie żonie dałem do używania zapasową sztukę bo ten już nie jest pewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 wysuszyłem suszarką do włosów więc o wilgoci wewnątrz nie mam mowy Niestety ale takie cuda się w elektronice nie zdarzają. Musisz go rozłożyć i zrobić jak wyżej, inaczej wcześniej czy później padnie i nikt tu nie kracze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.