speedy_LU Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Witam wszystkich. Moze odgrzewam starego kapcia ale nie znalazłem nigdzie jednoznacznej odpowiedzi. Samochód ma objaw taki że jak się zagrzeje to gaśnie, jak wystygnie to odpala. Na zimnym pali od strzała. Jak jedzie to nie ma żadnych złych objawów, ma moc, nie dymi. Mam błąd P1341 wydawało by się że to czujnik hala położenia wałka rozrządu w pompie, wymieniłem go więc na fabrycznie nowy przy okazji oddałem do sprawdzenia sterownik PSG5 pompy, niby jest sprawny. I teraz pytanie czy ktoś miał taki problem i jak go ewentualnie rozwiązał. Czy przy tym błędzie zdażało się że może uszkodzony był czujnik na wale korbowym? Dziwne jest to o tyle że jak podpinam się z kompem to oczywiście czujnik pokazuje obroty i wygląda ok, niestety nie miałem ze sobą nigdy kompa jak zgasł w mieście. Będę wdzięczny za każdą informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.