SieneK_68 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 ... takie coś mam zainstalowane i prawdę mówiąc to mi przeszkadza. Idealnie w tamtym miejscu pasowałoby umieścić wskaźnik ciśnienia oleju, voltomierz czy też jakiś inny wskaźnik. Da się to jakoś w "nieinwazyjny" sposób zdemontować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 a takie coś to co bo nie widać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Koledze chyba chodzi o tzw. przechyłomierz - tak mi sie wydaje bynajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SieneK_68 Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/86674-przechylomierz/?do=findComment&comment=886930 tutaj jest fotka tego przechyłomierza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 No dokładnie , pojeździj ciut po nierównościach i zobacz czy coś sie tam rusza i na ile zgodnie z połozeniem auta , choc do powazniejszych zadań ja bym sie raczej nim nie sugerował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 a geniuine w t2 nie były na podsufitce? Coś mi świta chyba w limitowanej serii voyager były... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Jak się tego pozbędziesz to z chęcią to nabyję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.