mucha__18 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Witam. Jak w temacie. Primerka w dieslu gaśnie gdy poziom paliwa dochodzi do ćwiartki.. Jak jest pełna lub polowa problemów brak. Gaśnie gdy ma ćwiartkę paliwa(do rezerwy jeszcze dużo sprawdzałem) nie zawsze ale czasami zdechnie w naj mniej oczekiwanym momencie przed rondem na rondzie na skrzyżowaniu troche jest to niebezpieczne! Gaśnie przy dojeżdżaniu do skrzyżowania przy redukcji biegu jak obroty spadną zdycha. Jest to trochę nie bezpieczne kiedy porusza się autem moja kobieta.. Dolewam mixola już jakiś grubszy czas ale nie pomaga... Podejrzewali byście ten nastawnik hdk?? czy może coś innego za jakieś fajne pomysły z góry dziękuję. Sprawdzałem błędy zworką wychodzi kod 55 brak błedów. Mieliście podobny problemik?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Poczytaj w tym temacie I użyj szukajki http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/59518-wp11-td-gasnie-silnik-gdy-szybko-zdejmuje-noge-z-gazu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha__18 Opublikowano 14 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 dzięki za odp sprawdze i się odezwe. może to ten suwak.. zobaczymy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.