19dave88 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Witajcie:) Od kilku dni posiadam Primere p10 i mam kilka pytań.1) Gdzie mogę dostać lamki podświetlające rejestracje (w klapie) 2) Czy Przednia lampka sufitowa taka z 2 włącznikami powinna się zapalać po otwarciu drzwi?) Tylna działa tylko na 2 drzwiach 3) Jak wyregulować Halogeny przeciwmgielne?4) jakie są żarówki w światłach mijania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 1. allegro/olx 2. nie, nie powinna, lampka na środku dachu , na podsufitce powinna zapalać się po otwarciu drzwi. Musisz przeczyścić czujki 3. śrubką od regulacji 4. żarówka H4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19dave88 Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Właśnie nie mogę znaleźć na allegro lampek do rejestracji, dlatego pytam:D Czyli zapala się tylko lampka po środku dachu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Do podświetlania tablicy rejestracyjnej masz żarówkę W3W - do dostania w sklepie z częściami i akcesoriami samochodowymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19dave88 Opublikowano 14 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Właśnie nie chodzi o żarówki ale o całą lampe bo mam połamane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Napisz do Vixo może ma jakieś jeszcze :] Co do oświetlenia kabiny to tak, tylko ta na środku dachu się zapala po otwarciu drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19dave88 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Jak biegną kabelki od czujników krańcowych? światło zapala mi się tylko przy otwieraniu drzwi kierowcy, natomiast pozostałe 3 nie...Czujniki są dobre.W drzwiach kierowcy mam 3 kable w kostce i jeden dołożony... UP Gdzie jest czujnik otwierania bagażnika w sedanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.