TU-134 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 nurtuje mnie pytanie: czy X-Trailach montowano podgrzewane przednie szyby,jeśli nie ,to czy jest możliwe dopasowanie i podłączenie z innego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 W T-30 nie było podgrzewanych przednich szyb, nawet za dopłatą. Jak jest w T-31 tego nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PltnikVratko Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 W T31 też nie ma podgrzewanej szyby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TU-134 Opublikowano 17 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 tak myślałem,zastanawiam się czy są w nowszych modelach i czy ewentualnie szyba by pasowała np.do t-30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.