puszka Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Witam Potrzebuje się dostać do śruby mocującej przedni zderzak. Śruba znajduje się pod kierunkowskazem przednim (widzę ja pomiędzy kierunkowskazem a zderzakiem). Jak wyjąć kierunkowskaz przedni by odkręcić tą śrubę?? Pozdrawiam Puszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzuczek Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Musisz zajrzeć od strony komory silnika, kierunkowskaz jest na takim zatrzasku. Aby go wyjąć musisz ścisnąć ten plastikowy zatrzask i wypchnąć kierunek do przodu. powinien gładko wyjść. Pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszka Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Wielkie dzieki Bede próbował dziś po 16. Zapomniałem dodać że moja Almerka to Sedan ale myśle że nie będzie żadnej różnicy. Pozdrawiam Puszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Tylko jest różnica, czy po lifcie czy przed /tak czytałem/, więc uzupełnij kolego profil jak należy, każdemu będzie łatwiej i nie będzie pomyłek w podpowiedziach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzuczek Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Ja oczywiście mówiłem o kierunkowskazach z wersji przed liftem :-) Po lifcie są zintegrowane ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.