madmen Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Witam. - UPDATE do tematu Sam nie mam murano, ale z racji, że mam 350z - to znajomy radzi się mnie co może powodować błąd są 2 błędy P0300 - losowe wypadanie zapłonu i P1065 - ECM Power Supply Circuit - czyli problem z zasilaniem "komputera" ? Sam się z czymś takim nie spotkałem więc radzę się tu - od czego zacząć diagnozowanie ? 180tyś przebiegu... czy dobrze mniemam , że możliwe przyczyny to cewki, czujnik położenia wału, łańcuch rozrządu ? czy coś jeszcze możnaby dodać ? z góry dzięki za wszelkie porady. Czy pierwotnym błędem jest ten drugi błąd może ? spotkał się ktoś z tym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 hmm a masa kompa i ładowanie wypadanie zapłonu to efekt zasilania sterownika trzeba by sprawdzić jego okablowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Wypadanie zpałonu - cewki, świece, brudna przepływka... Błąd zasilania ecu to moga nie być przykręcone masy jak kolega powyżej wspomniał. Ps. jakie masz ładowanie alternatora ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.