sethh1 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Witam Właśnie żywota dokonał firmowy akumulator w moim QQ 2.0 benzyna 2010r Jaki akumulator jest godny polecenia i będzie pasował we firmowe miejsce? pozdrawiam i dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahazomor Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 ja mam w benzynie 2.0 2008 r Centra CC 550 12V 55 Ah 460 A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Polecam akumulatory firmy YUASA mam takiego w 2.0 pb już ma 10 lat i raz rozładował się przez radio i moje niedopatrzenie na parkingu lotniskowym , Bezobsługowy ! http://www.yuasaeurope.com/eu/industrial/products/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeRŁAziomal Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 witam. przy moim qashaju wstawilem bosha s5 piateczke 63 ah 540 bodajze rozruchowy za 280 zl i jeszcze szanowny pan mi wyjal wlozyl aku i na koncu pyta...z takiej odleglosci maske mozna zamknac?? a ja tak mozna...wszystko i na temat... gdzies w okolicach maja musialem wymienic...ps.pytanko. jaki oryginal miales w swoim nissanie ze po 4 latach padl???pozdr ciekawostka. opel corsa 1.3 z turbina oryginal aku po 9 latach dopiero wymiana i przez zaniedbanie moje zostawilem go na mrozach 20-30 stopni pod chmurka i doilem ....a jeszcze by pochodzil. ;)pozdr i czekam na wiesci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Witam Właśnie żywota dokonał firmowy akumulator w moim QQ 2.0 benzyna 2010r Jaki akumulator jest godny polecenia i będzie pasował we firmowe miejsce? pozdrawiam i dziękuję Proponuję tą stronkę http://www.akumulator.pl/dobierz-akumulator?brand=17628&model=17774&fuel=13410&type=13487&date=2007-02%3B Tutaj nie promuję Centry /bo to tematy i dyskusje takie same jak na temat olei lub opon/, lecz masz podane parametry oraz wymiary akumulatora. Uwaga! Zapraszam do działu gadżety oraz do zapisywania się na kolejne zamówienie-dostawę Naszych Klubowych ramek pod tablicę rejestracyjną http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/96792-czy-ruszamy-z-now%C4%85-dostaw%C4%85-ramek-zapisy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sethh1 Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Dziękuję za szybkie odpowiedzi. Akumulator mam jeszcze fabryczny, taki biały nazwy firmy nie pamiętam, chyba zaczyna się na "F" Wytrzymał prawie 4 lata przy dużym natężeniu odpaleń w ciągu doby, więc tragedii raczej nie ma . Czy zna ktoś maksymalne wymiary fizyczne akumulatora, żeby mieścił się bezproblemowo w fabryczne mocowania? Myślę na aku firmy Moll, ale nie widziałem wymiarów zbliżonych do tych z wyszukiwarki Centry. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.