13E7 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Dawaj gaz będzie wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Wesoło to będzie jak gaz rozprowadzi się po kabinie - w końcu N2O to gaz rozweselający stosowany w anestezjologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 No właśnie jedna dysza do silnika druga do kabiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Ze szpitala można dużo taniej zatanktować Poddałem dziś Zetkę operacji wydechu - w sensie samego tłumika. Wygląda jak gówno (aż wstyd wrzucać zdjęcie xD ) ale jak dla mnie brzmi bombastic. Ze względu na wygląd chyba jednak kupie sobie takiego chińczyka http://www.ebay.com/itm/03-04-05-06-07-08-Nissan-350Z-Infiniti-G35-Dual-Catback-Exhaust-Stainless-Steel-/140942304138?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3A350Z&hash=item20d0d0e38a&vxp=mtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Lepiej zalozyc cos co doda trochę mocy a nie tylko wygladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) To katy musiałby chyba wyfrunąć nie? Jakiś x-pipe, może i tak zrobię ps: wlaśnie kupuję Toyote Starlet w gazie na zimę Edytowane 7 Listopada 2014 przez Doodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Tak katy trzeba wypieprzyć bezwzględnie. Kup bez gazu - gaz już masz w szafce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Najlepszy mod jeśli chodzi o Sound w 350Z to po prostu pozbyc sie środkowego tlumika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 A jeśli chodzi o moc to poza wyjęciem katów robi coś różnicę? Chciałbym zrobic true dual z H albo X pipem ktos ma jakies doswiadczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.tymek Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Coobcio ,a jak by zamiast środkowego wsadzić to: http://allegro.pl/tlumik-srodkowy-glasspack-magnaflow-51-55cm-i4739262798.html ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 jak już sie bieżesz za wydech to komplexowo i obowiązkowo całość z kwasówki wraz z tłumnikami inaczej to bessens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Wydech w 350Z jest bardzo dobry i nie wiem czy idzie go poprawić... Wzrosty mocy robi się zmianą kolektorów wydechowych, oraz Y-pipa i usunięciem katów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Chyba właśnie związałem się z Zetką bo teraz nie opłaca się już jej sprzedawać Jechałem sobie dzisiaj i nagle trzeci bieg po prostu zniknął. Ciężko mi powiedzieć jak to się stało. Wydaje mi się, że wcześniej miałem problem żeby wrzucić czwórkę ale wrzuciłem jeszcze raz trójke i czwórka weszła. Potem trójki po prostu nie było. Można machać sobie lewarkiem do przodu bez wciskania sprzęgła. Silnik na to nie reaguje. Czy takie coś naprawia się wymianą całej skrzyni? Dodam, że mam problem z synchro szóstki. Trochę nowości: Synchronizatory, koło 3go biegu, sprzeglo, docisk, lozysko i nowy dwumas przy okazji Już się robi - może w przyszłym tygodniu pojeżdze! Hojny prezent na dzień kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Synchronizatory nowe?? Ile za nie dales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Trzeci, piąty i szósty bieg 110 funtów (brytyjskich) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Nowe w foliach i pudełkach. Trochę szukałem. W aso krzykneli dwa razy wiecej za same synchronizatory bez koła trójki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 A to oryginalne czy zamiennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Coś Ty robił z autem ze trójkę zmieliło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 A to oryginalne czy zamiennik? Pudełko niby Nissana ale w sumie to pochwale sie jak wszystko bedzie jezdziło. Coś Ty robił z autem ze trójkę zmieliło? No właśnie nic strasznego. Opisałem wyżej jak to się stało, a ogólnie to ten bieg składa się z jakichś dwóch czesci nakladanych na ciepło i one się rozkleiły jakby i zaczely slizgac wokol siebie. Teraz jeszcze chce kupić od ADIego (z forum) wtryski bo troche buja jak sie rozgrzeje i bedzie malinka, nowka sztuka nie śmigana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Fajnie ze go nie sprzedales - ja bym zamontowal gaz i sie nim cieszyl dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Dziś odebrałem zupełnie inny samochód! Skrzynia chodzi malinowo. Sprzęgło jeszcze chyba się tylko troche musi poukładać bo czasem przy ruszaniu czuje delikatne wibracje. W chwilii oderwania od mechanicznego nastroju, który przysparza mi ten samochód Pobawiłem się w malarza Efekt jest super - przynajmniej mnie sie podoba. 3 warsty koloru - czarny mat i 1 clear. Co myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Witamy śród żywych !!! Ps. Struktura zachowana wygląda bardzo okey, ciekawe jak z trwałością będzie ?? Edytowane 3 Maja 2015 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Ależ mi robicie ochotę na Zetkę A że ze Starej Miłosnej do Coobcia blisko, to tym bardziej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emce Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 jak sie trzyma ten lakier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi