fred77 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Ponieważ niedługo będę miał aluminiowe felgi dlatego próbuję zdobyć te środkowe kapsle/dekielki do nich. Zastanawia mnie fenomen wysokiej ceny tych elementów. Zastanawiam się też czy jest sens to kupować. Nie wiem czy są one podatne na kradzieże, czy dobrze się trzymają felgi i nie odpadają podczas jazdy. Bo skoro są drogie i mają słabe mocowania to nie ma chyba sensu kupować. Po ciężkich terenach raczej nie jeżdżę to jest szansa, że raczej nie zgubię. Ma ktoś z Was jakieś doświadczenia z tymi kapslami? A może ma ktoś na zbyciu za normalne pieniądze to chętnie bym przygarnął. Wszelkie informacje mile widziane. Edytowane 3 Października 2014 przez fred77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Fota się nie otwiera ...lub nie wkleiłeś wcale no bo chyba nie sądzisz że jest tylko jeden rodzaj alufelg do terrano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred77 Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Fota się nie otwiera ...lub nie wkleiłeś wcale no bo chyba nie sądzisz że jest tylko jeden rodzaj alufelg do terrano Zdjęcie już dodane. Ten wzór felgi i taki kapsel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 nie ma tych kapsli w normalnych pieniądzach a mi ostał się tylko jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 wszystko co ma napis nissan jest drogie .. taka prawidłowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred77 Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 wszystko co ma napis nissan jest drogie .. taka prawidłowość To wiadomo ale jednak chciałbym się dowiedzieć czy jest sens kupować czy sobie darować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 to specjalnie do niczego nie służy - tylko kwestia estetyczna, aczkolwiek bez nich to tak wygląda trochę jakby czegoś brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Ja mam w aucie takie fele i jeden kapsel mi brakował (pewnie komuś się spodobał ) Oglądając allegro pod kątem dokupienia 1 szt najpierw myślałem że to ceny z felgą , a nie samego kapsla Potem zgadałem się ze znajomym co z żywicy dłubie jakieś duperele i zrobił mi kopię jednego mojego kapsa ...jednak żeby nie było za różowo , to on się nie ma jak na feldze trzymać, bo tam są takie wąsy i drut rozporowy i w sumie można by jakoś to rzeźbić i kombinować ale że ja ten kapsel potrzebowałem do koła na klapie , to przewierciłem tylko otwór w tym kapslu i dałem śrubkę wkręconą w tę blachę na której wisi koło na klapie (śrubka zardzewiała ....muszę to poprawić ) . Czy to fajnie wygląda? No na bank lepiej niż bez kapsla Edytowane 3 Października 2014 przez powalla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 To tylko estetyka,za takie pieniądze bym sobie darował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Ja jestem szczęsliwym posiadaczem czterech sztuk moim zdaniem trzymają sie bardzo dobrze o ile mają wszystkie zatrzaski, próbowałem średniego taplania w błocie i zostały na swoim miejscu więc jest ok. Nie wiem ile kosztują ale dla oka chyba warto je mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi