Yankee Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Witam! Mam taki problem że brzydko mi drżą reflektory a konkretnie jeden. Zastanawiam się czy ktoś z was ten problem już jakoś przerabiał i to rozwiązał tak aby funkcjonowała elektryczna regulacja pozycji świateł a sam odbłyśnik nie drżał w środku lampy ? Czy to można jakoś bez komplikacji rozebrać i coś tam naprawić ? Ewentualnie ile kosztują przednie lampy do N15 Hatchback 1.4 Oryginalne lub DEPO? Pozdrawiam, Yankee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pecyn Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Opisalem to w podobnym watku o lampach firmy DEPO wniosek nie kupuj takich. Ja je rozebralem bo mialem tem sam problem i jest ok ale szkoda kasy na te zamienniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KSz77 Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Mam podobny problem. Odbłyśniki mam zmatowiałe, ponieważ poprzedni właściciel użył zbyt silnych żarówek. Obecnie mam podróbki fimy TYC. W stargardzie depo (z gładkim kloszem) kosztuje 185zł/szt. Trzeba tylko przełozyć silniczki do sterowania. Oryginały używane ok 250zł/szt ale trzeba uważać - jeden gość ze szrotu próbował mi wcisnąć w angielskiej wersji, a te nie przejdą przeglądu. NOwe oryginalne ok 700zł/szt. Mówiąc o dobłyśnikach mam na myśli "cylindryczne oprawki dookoła żarówek" - są one przykręcane jedną śrubką od wewnątrz - trzeba zdjąć klosz. Natomiast domyślam że chodzi o odblaski lustrzane reflektorów- u mnie też się trzęsą ale nic nie robię bo w przyszłym miesiącu zamierzam kupić DEPO. pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.