Darek Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Witam, na forum było sporo o problemach z zegarami, zwłaszcza dotyczących złych wskazań poziomu paliwa. Ale wydaje mi się że głównie pisano o problemach w wersji P11.144. Czy wersja przed fl również miała tę przypadłość? Ostatnio coraz bardziej "denerwują" mnie zegary w mojej P11. Objawy: - bujanie się wskazań poziomu paliwa, zwłaszcza przy niższych poziomach w baku - falowanie prędkościomierza o +/- 3-4 km/h - obrotomierz też potrafi przeskoczyć o kilkaset obrotów (200-300). Ale w zasadzie tylko przy gwałtownym odpuszczaniu gazu, zresztą również wtedy "lewarek zmiany biegów" też się przesuwa, więc może to jakaś sprawa mechaniczna - poduszka silnika ??? Pytanie iść tropem "zimnych lutów", czy może raczej kiepskiej masy, coś innego? Z góry dzięki za porady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.