fenri95 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Witam jakie łożyska kół przednich do p12? Zależy mi aby były w miare tanie i dobre Co powiecie o tych? http://allegro.pl/lozysko-przod-nissan-primera-p12-ntn-i4592180763.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Nsk, Koyo to dobre firmy. Ale po1. Ja bym nie kupował z alegro, jak na Nsk jakoś tanio ma. Po2 jak kupi mech. i dobrze wciśnie-to 99% że będzie długo toczyło się, a wrazie czego masz pewną gwarancje! U mnie z robotą kosztowało 230pln. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenri95 Opublikowano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Hmm czyli te z allegro mogą być jakieś podróby tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Mogą, ale nie muszą. A cz kolwiek ja jeśli już miał bym w ten sposób kupować to zwrócił bym uwagę na to czy jest to sprzedawca ze sklepu stacjonarnego a nie internetowy sklep. Pozatym popytaj w sklepach i u mech. Bo jak dodasz koszt przesyłki to okaże sie że masz raptem 20zeta taniej-skórka za wyprawke + brak pewności, gwaranci produktu i ew.reklamacji. Kupuję czasem z allegro pierdoły ale ze sklepu stacjonarnego w bliskiej odległości z odbiorem osobistym. Ale twoja wola! ;-) P.s. W sklepie, czy u mech. tak że możesz się potargować! Ja "nagrywałem" w 3miejscach i z 170 złowiłem za 130. Jeden powie Ci byś kupił gdzie masz taniej, innny nie puści klienta i aby go zadowolić sprzeda troche taniej jak inny-ot istota lawirowania w cenach sprzedawcy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.