Manchi Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Witam, mam na imię Bogdan Trzy miesiące temu stałem się, jak na razie, szczęśliwym posiadaczem granatowej metalik Xterry z 2006r. Jeżdżę po Sosnowcu i okolicach jak by co :-) Samochód jak każdy odkupiony, wymaga zadbania po poprzednim właścicielu. Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Witam nowego maniaka w klubie i gratuluje dobrego zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manchi Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Witaj Manchi..... mamy tutaj taki dział - gdzie nowi klubowicze witają się / przedstawiają starym http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/1060-chcesz-się-przywitać-jesteś-nowy/page-225 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manchi Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 W tym miesiącu zamawiam komplet zawieszenia ironman4x4 'a pójdzie 2" Opony 31" MT mam z poprzedniego :-) białej Frontery (jeszcze ją na zdjęciu obok widać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Dawaj kolego do terenowych jak chcesz sie ublocic:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Cześć w dziale terenowym znajdziesz wszelkie porady i pomoc witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 No hejka Tak jak chłopaki pisali ... parkuj w "Terenowych" jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.