loin Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 jest warta i to dużo ... ale na SUCHE klimaty. Na moab by się sprawdziła bo tam tylko kamienie i czasami auto musi na osłonie po kamieniach w dół się ześlizgnąć bądź podciągnąć do góry. U nas gdzie , mokro , błoto , śnieg itd to lipa straszna. Już widzę jak zimą maź poślizgowa tam powpada ( i niech ktoś nie mówi że tak nie będzie bo to i tak wleci ) i zamarznie to do wagi jakieś plus 20 kg. No ale cóż ... Jak tylko się dziwie, że ludzie robią takie rzeczy , gdzie na forach nikt w ogóle nie wspomina że coś mu tam wleciało i uszkodziło. No ale , róbta testujta i zobaczymy ... jak dla mnie lipa. Wole motać zderzaki stalowe niż to , przyda się bardziej i to nie raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 to kolega się chyba nie przeprawiał przez rzeczkę u nas w polsce to większości kamieniste w lesie też pełno pniaków , kij grubości łydki najeżdżasz przednim kołem na kant podnosisz taki drąg do góry on uderza w miseczkę jadąc do przodu wbijasz go głębiej itp . Czytaj dokładnie posty przykład z naszego forum http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/95629-automat-kaput-czyli-witka-awarii-cz2/ pierwsze wpisy. Ty uprawiasz teorię ja praktykę czas pokarze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 w sumie to trochę z nas zgredy... chłopaka ruszył tyłek, zakasał rękawy i wyrzeźbił coś co chciał przykręcić do auta... niech testuje, sprawddzi się to zostawi, nie sprawdzi to odkręci będziemy bogatsi o jego doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 każdy robi jak mu się wydaje że będzie dobrze lub jakie ma warunki a inni pomarudzą i kolejna wersja będzie wtedy inna ja wiem że po zlocie miałem glinę wszędzie doczepioną nawet na oryginalne dziurowanej osłonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) przyszedł czas na podsumowanie , osłona przeszła testy pomyślnie ma jedno wgniecenie i sporo rys . Zacznę od minusów bo są , przy upalaniu brak jest dojścia i w przypadku urwania krzyżaka trzeba ją ściągać , miałem też wyciek oleju i trudno było namierzyć z kąt cieknie okazało się że odma na szczęście ,,zbiera trawę przy wahaczach auto zdaje się głośniejsze trochę rezonansuje . Plusy to takie że przy tego rodzaju przejazdach ma się komfort że w razie kamulca czy zatopionego drąga osłona przejmie strzała i tak też było. Przy przejeżdżaniu chopy tak jak tu wieszałem się na niej a nie na belce . Wkleić na razie nie wkleiłem ryłem nią po błocie i nie czułem by auto gorzej robiło . Co do błota zbierającego się pod osłoną to na razie nie ściągałem jej pobieżnie przepatrzyłem i niema go tak sporo. Na razie jestem zadowolony że ją mam przeszkadzać nie przeszkadza a zawsze coś osłania . Edytowane 30 Listopada 2014 przez dziarus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 fajneee ale osłonę przegubu to sobie zmień i to szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 gumy są dobre , opaski pogubiłem przy upalaniu w błocie i to w dwóch półośkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 tak czy siak dobra drobota a jak będziesz miął to zdjęte, to młoteczek w rękę i zrób przetłoczenia, bardzo usztywni i zmniejszy drgania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi