damianp63 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 witam. Mam problem z zapłonem, rozrusznik kręci a silnik nie zaskakuje, próbowałem zapalić na zaciąg ale też nie dało rady. co może być tego przyczyną: rozrząd albo pompa paliwa czy wtryskowa. paliwo dociera bo mam opór na ręcznej pompce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianp63 Opublikowano 9 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 nie mam immo ani komputera więc nie z czytam kodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Czujnik położenia wału? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Ale 12V na zaworku paliwa chyba jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianp63 Opublikowano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 już naprawione popaliły n\mi się bezpieczniki od pompy paliwa, kontroli silnika, od zapłonu i miałem nieszczelny przewód paliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.