łysy Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Ja na nich jeżdrzę 3 rok i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czifu Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 A jak myślisz lepiej się opłaci niż AVM-y? różnica w cenie to 30zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 znam Danego i wiem, że ma wiedzę i doświadczenie, więc lipy nie wciska a 30zł przy tej kwocie to żadna kwota a skoro łysy jeździ 3 lata i daje na to gwarancję to bierz od Danego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czifu Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Łysy a ty brałeś te co są w linku podane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellsin Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 skoro temat o sprzęgieł-kach, to czym się rożni wersja zwykła AVM od tej wzmacnianej HP ?? Może głupi pomysł, ale kolega ma Terrano II i może udało by się zamienić moje automaty na jego manuale i na odwrót jak by sprzedawał auto, bo widzę że niby katalogowo za dużo się nie różnią, ale może się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Wcześniej jeździłem na avm ale wytrzymały niecałe dwa sezony i padły w najmniej odpowiednim momencie.te wziąłem od danego i jak snake4x4 wspomniał zjadł zęby w tych tematach jestem mega zadowolony z ich wytrzymałości prostoty wykonania itd.zamawiałem je Enzowi i jeszcze paru kumplom i narazie reklamacji niemam wszyscy banan na gębie a za miesiąc jadę na Ukrainę i znowu będą tyrały i to ostro. Edytowane 7 Lutego 2017 przez łysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 przeca mówiłem ja do AVM-ów mam tylko jedno zastrzeżenie, te (u)jowe małe śrubki na torgs-a co to się dają wkręcić, ale wykręcić, to już niekoniecznie AVM robi np. do Patrola tzw monolity (745), które już nie mają owych śrubek a to czy zwykłe czy HP, to już każdy użytkownik powinien sobie dobrać pod kątem budżetu, a bardziej pod kątem tego, do czego będzie używał auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellsin Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Snake - tylko grzecznie zapytałem Pytanie czy jest sens przesiadać się z automatów i itp. czy lepiej bawić się na razie w co innego, jeśli chodzi o "zbrojenie auta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czifu Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Czyli wezmę te od danego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Snake - tylko grzecznie zapytałem Pytanie czy jest sens przesiadać się z automatów i itp. czy lepiej bawić się na razie w co innego, jeśli chodzi o "zbrojenie auta" na manuale i tak prędzej czy później przyjdzie pora, a co oryginał to oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Jak mówisz prezesie czas zweryfikuje automaty i przejdzie na manualne .aczkolwiek mile wspominam automaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 wygoda..... z wiekiem to się pogłębia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellsin Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 bardziej o wygodę chodziło mi o to czy AVM 452HP spasują do T1, bo u nas są niby dedykowane 429 ... Też nie wiem czy jest na razie sens, bo jak by faktycznie wyszły kiedyś mosty od czegoś mocniejszego to zmiana sprzęgiełek znów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 bardziej o wygodę chodziło mi o to czy AVM 452HP spasują do T1, bo u nas są niby dedykowane 429 ... U nas tak samo AVM429-Terrano 1 AVM452- Terrano 2 452 do T1 nie podejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellsin Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Snake - po danych myślałem że podejdą, no ale nic Pomyślę w takim razie co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi