SKITER80 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 W dniu 6.05.2019 o 12:09, wlodek213 napisał: witam.wmoim qashqaiu po włączeniu biegu wstecznego obraz na wyświetlaczu jest niebieski z liniami parkowania.co może być problemem jeżeli kamera działa?Pozdrawiam Hey ,rozwiązałeś może zagadkę z niebieskim tłem na ekranie?Mam podobną rozkminkę i niewiem jak sobie z tym poradzić Pozdrawiam i wdzięczny bym był za jakieś info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garbaty Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 W dniu 20.08.2018 o 17:20, klops23 napisał: Witam W moim QQ dzisiaj podczas cofania po włączeniu wstecznego zamiast obrazu z kamerek (mam 360 stopni) pojawił sie obraz mapy z navi Tak za każdym razem . Ma ktoś może jakieś pomysły o co chodzi? Może jakiś reset albo coś? Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. Czy problem został naprawiony? Też mi się dzisiaj tak zrobiło i nie mam pomysłu gdzie szukać błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janush Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 W dniu 6.05.2019 o 12:09, wlodek213 napisał: witam.wmoim qashqaiu po włączeniu biegu wstecznego obraz na wyświetlaczu jest niebieski z liniami parkowania.co może być problemem jeżeli kamera działa?Pozdrawiam Witam ,jaka była przyczyna?bo mam taki sam problem(niebieski obraz z liniami ,a do kamerki dochodzi 6V). Proszę o info tel.887949620 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi