Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

gniazdo diagnostyczne

tadzio

Rekomendowane odpowiedzi

kolego "tadzio" poczytaj trochę potem pytaj bo nawet nie wiesz jakie głupoty piszesz i niewiesz co to jest obd2 ,eobd itp. a tak poza tym ta przejsciówka pozwoli ci na odczyt parametrów zależny od testera jakim dysponujesz :)

kolego "tadzio" poczytaj trochę potem pytaj bo nawet nie wiesz jakie głupoty piszesz i niewiesz co to jest obd2 ,eobd itp. a tak poza tym ta przejsciówka pozwoli ci na odczyt parametrów zależny od testera jakim dysponujesz :)

moze moja wiedza na na ten temat jest mala ,ale wiem aby polaczyc elm 327 z gniazdem diagnostycznym samochodu wymagane jest gniazdo typu obd2 w mojej almerze jest 14pinowe i stad moje pytanie czy przejsciwka z 14pin na obd2 zalatwi sprawe ,jzeli chodzi o tester  to ja chce polaczyc smartfona z wgrana odpowiednia aplikacja i uzyskac odczyty o spalaniu srednim i biezacym oraz inne mozliwe informacje czy to jest realne w mojej almerze n15,prosze o wyrozumialosc

co znaczy slowo apka 

,jzeli chodzi o tester  to ja chce polaczyc smartfona z wgrana odpowiednia aplikacja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...