tadzio Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Witam,mam pytanie czy gniazdo diagnostyczne 14pinowe w almerze n15 spelnia funkcje obd2, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzio Opublikowano 10 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 nie ale jak podlacze przjsciowke z 14pin na obd2 to uzyskam parametry jak w oryginalnym obd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 kolego "tadzio" poczytaj trochę potem pytaj bo nawet nie wiesz jakie głupoty piszesz i niewiesz co to jest obd2 ,eobd itp. a tak poza tym ta przejsciówka pozwoli ci na odczyt parametrów zależny od testera jakim dysponujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzio Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 kolego "tadzio" poczytaj trochę potem pytaj bo nawet nie wiesz jakie głupoty piszesz i niewiesz co to jest obd2 ,eobd itp. a tak poza tym ta przejsciówka pozwoli ci na odczyt parametrów zależny od testera jakim dysponujesz moze moja wiedza na na ten temat jest mala ,ale wiem aby polaczyc elm 327 z gniazdem diagnostycznym samochodu wymagane jest gniazdo typu obd2 w mojej almerze jest 14pinowe i stad moje pytanie czy przejsciwka z 14pin na obd2 zalatwi sprawe ,jzeli chodzi o tester to ja chce polaczyc smartfona z wgrana odpowiednia aplikacja i uzyskac odczyty o spalaniu srednim i biezacym oraz inne mozliwe informacje czy to jest realne w mojej almerze n15,prosze o wyrozumialosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 apka do obsługi OBDII czy OBD?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzio Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 apka do obsługi OBDII czy OBD?? co znaczy slowo apka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 co znaczy slowo apka ,jzeli chodzi o tester to ja chce polaczyc smartfona z wgrana odpowiednia aplikacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.