pasztet78 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Witam,mam takie pytanie-mam alarm w samochodzie działający,jednak brak w nim dźwięku uzbrojenia/rozbrojenia.Czy wiecie jak samemu można dodać taki sygnał(jakaś dodatkowa syrenka itp.)??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmark Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Witam,mam takie pytanie-mam alarm w samochodzie działający,jednak brak w nim dźwięku uzbrojenia/rozbrojenia.Czy wiecie jak samemu można dodać taki sygnał(jakaś dodatkowa syrenka itp.)??? zaraz zaraz masz działający alarm a nie masz syrenki !!!!!!!!! to po co ci taki alarm a może masz centralny zamek na pilota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczyp Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Jak wyżej, wydaje mi się, że masz po prostu zamek centralny sterowany z pilota. Jeśli jednak jest inaczej, znajdź centralkę, instrukcję obsługi do niej i tam powinieneś mieć wszystko opisane. Każda centralka ma możliwość włączenia/wyłączenia dźwięku uzbrajania. A co do braku syreny- może ją zastępować klakson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztet78 Opublikowano 17 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Alarm mam,syrenkę też.Przykład -otwierając kluczykiem a nie pilotem drzwi alarm wyje.A dźwięku uzbrojenia jak nie było tak nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Poszukaj centralki lub tuby. Może gdzieś znajdziesz nazwę alarmu. Potem tylko szukać instrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.