kono89 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Witam. Mam pytanie odnośnie rury dolotowej w mojej primerze, mianowicie chodzi o to do czego mają służyć dodatkowe otwory, jeden znajduje się zaraz za wlotem, a drugi za rezonatorem.Myślałem że od wlotu do samego filtra powietrza rura ma być bez dziur i przedmuchów, czy bezpieczne byłoby zaklejenie tych otworów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Przed filtrem "mogą być przedmuchy", za nie! Pewnie 1na górze zaraz na początku. Pewnie dlatego że był termistor-albo wymieniona, albo przepływka wymieniona na wersje z termistorem. 2? P.s. Uzupełnij profil "decydując się" jaki masz motor 1.6? I model przed czy po lift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.