damianmylife Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 witam chciał bym się was poradzić od jakich modeli aut pasują felgi do tego samochodu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Ja mam w K11 felgi od BMW E21, ale musiałem dać tokarzowi aby roztoczył otwór na piastę w feldze. Na fotce jeszcze na starych oponkach, były 155/70 R13 a założyłem 165/70 R13, ładniej wypełniają wnękę nadkola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianmylife Opublikowano 17 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 ja miałem okazje kupić podobnież były od primery a ktoś miał w seacie ale otwór centralny mam 60 a tam było 58 ale tokarz pewnie z 100zł albo i lepiej by chciał za robotę samo to fegli+robota to lepiej gotowe kupić, słyszałem że do k 12 pasuja od renault ale od jakich modeli to nie wiem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.