szwederowiak Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Witam wszystkich Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć niedomaganie mojego auta . Rzecz dotyczy P11 2.0 diesel . Otóż dość często wariuje mi wskażnik temperatury silnika . Do tej pory tłumaczyłem sobie to tzw . zimnymi lutami . Od czasu do czasu wskażnik wchodzi na czerwone pole i jest odczuwalne podwyższenie temperatury w kabinie . Objawia się to wyczuwalnym zwiększeniem sie wilgotności w kabinie(plastiki się kleją) . Wszystko to dzieje się przy włączonej klimatyzacji . O co chodzi . Pozdrawiam Szwederowiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 a płynu nie ubywa?? moze czas na uszczelkę po dgłowica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwederowiak Opublikowano 16 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Płynu nie ubywa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 A termostat kiedys wymieniany moze sie juz przycina od czasu do czasu i nieotwiera duzego obiegu do konca lub wogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.