sajdi Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Witam, Zastanawiam się nad zagazowaniem Tinki (1,8 2004 r.). Polecany gazownik propunuje stag 4 lub BRC, z ta uwagą, że wg niego BRC będzię lepiej pasowała do tego auta. Jakieś sugestie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Elektronika - Optima/Agis/Tech/Stag kolejnośc nie przypadkowa Wtryskiwacz - Barakuda Reduktor - Shark1200 dobry montaz i strojenie to najważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darth Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Witam. Poszukuję namiarów na sprawdzony zakład montujący instalację gazową w Krakowie. Może ktoś montował i może polecić. Będę bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 pogadaj z @Tofu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 W Krakowie jest Ficek na beskidzkiej, http://autonagaz.net/sam tam robiłem i założone jest poprawnie (zdejmuje kolektor do wiercenia, wtryski zakłada pojedynczo bardzo blisko benzynowych, na krótkich wężykach), aczkolwiek strojenia po AFR nie zrobi, strojenie po korektach na drodze już tak (ale trzeba to dogadać wcześniej). Wg mnie warto też po nim posprawdzać miejsce montażu wlewu, u siebie mam pod klapką i na wszelki wypadek poprawiałem zabezpieczenie antykorozyjne. Minusem może być cena wyższa niż u konkurencji (dla mnie nie jest, patrząc na ilość roboty z kolektorem) i długie kolejki - nawet ponad miesiąc czekania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.