jacek22 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 witam jak w temacie odkreciłem blaszke ta co sie znajduje na silniku i zastanawiam do czego ona słuzy co japonczyk wymyślił przykrecajac ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Powiem tak --- cholera go wie... jak będziesz przeglądał stronki ze sprzedażą tych silników, to zauważysz iż wszystkie tak mają. Mam na myśli oczywiście paliwo, moc, pojemność. Może to była tabliczka znamionowa - tak na zaś.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek22 Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 no własnie widziałem ze wszystki tak maja ale moja juz nie ma nie montowałem jej znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.