kubolos Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Witam od pewnego czasu coś mi stuka z tyłu samochodu na wysokości prawego koła, podejrzewam że dźwięk pochodzi z amortyzatora a dokładnie jego mocowania, dźwiek pojawia sie przy najechaniu na jakąś nierówność. Dźwięk jest dość wysoko dlatego wydaje mi sie że coś się stało z mocowaniem amorka.Mam pytanie jak dostac sie do tego mocowania z wnętrza samochodu doszedłem to tego etapu : śróby odkrećiłem i ta szara blaksza dalej nie chce sie ruszyć, a podejrzewam że pod nią właśnie jest dostep do amortyzatora.Proszę o pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 musisz zdjąć tapicerkę podłogi i odkręcić całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Szkoda że nie zrobiłeś zdjęć dalej, gdyż pod wykładziną podłogową również powinny być śruby do całego wzmocnienia i mocowania amortyzatora. Choć model, modelowi nie równy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolos Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Tak czułem własnie że trzeba będzie rozkręcić dalszą częśc podłogi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.