pawelsalata Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Szanowny Kolego rozejrzyj sie za 10-12 tyś kupisz z 2002-4 roku benzynę 2 litry- auto super lepsze niż 2.2 dci jaki obecnie posiadam swoja drogą za 11 tś. sprzedam Ci swoje auto działa wyśmienicie turbina świeżo po regeneracji nowe tarcze klocki przód i tył.oraz amortyzatory z tyłu.Ciągnie 190 km/h bez problemu. rok 2002 Toteż od początku tłumaczę, żeby kupił auto z normalnym silnikiem, a to pogonić na części. Co w końcu z tym tematem zrobiłeś MAGIK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ghost.S Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich ! Posiadam Primiere P12 z silnikiem 1.9 DCI i niestety korba wyszła bokiem . Nie chciałbym wkladac znów 1.9 . Mam do kupienia całe europejskie rozbite auto z motorem 2.2 , czy jest mozliwa techniczno-elektronicznie taka przekladka silnika na 2.2 i czy jest to w ogóle sens ? Bardzo prosiłbym o porady , dziekuje i pozdrawiam serdecznie ! Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Ghost.S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Bardzo prosiłbym o porady , dziekuje i pozdrawiam serdecznie ! Post został przeniesiony do tematu który już istnieje. Poczytaj teraz cały temat a może coś Cię zainteresuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Ghost.S jaki miałeś przebieg w Nissanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Witam serdecznie wszystkich ! Posiadam Primiere P12 z silnikiem 1.9 DCI i niestety korba wyszła bokiem . Nie chciałbym wkladac znów 1.9 . Mam do kupienia całe europejskie rozbite auto z motorem 2.2 , czy jest mozliwa techniczno-elektronicznie taka przekladka silnika na 2.2 i czy jest to w ogóle sens ? Bardzo prosiłbym o porady , dziekuje i pozdrawiam serdecznie ! Jest to Twój pierwszy post kolego, więc proponuje dokładnie poczytać i poszperać na forum. Nikt tutaj nie powie Ci na 100% rób, warto i będzie wszystko ok. Ja powiem inaczej... nikt nie wie, czy to będziesz robił sam, czy z bratem i robocizna wyjdzie Cię trzy kolacje z trunkiem, czy tez np. 1.5 tyś. Wiem, że na forum była/jest osoba w X-Trailu, gdzie chyba też tłok w silniku (2,2) wyszedł bokiem i całego innego X-a (anglika miał za grosze) nie podjął się przekładki silnika. Samochód był do sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi