amcross Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam, Na wstępie witam wszystkich, jako że to mój pierwszy wpis na forum. Mam ogromną prośbę do użytkowników o dwie informacje. Sam nie mogę do tego dojść. 1. Gdzie znajdę sygnał elektryczny mówiący o tym, że zapięto blokadę tylnego mostu. Dodam, iż nie wystarczający jest dla mnie sygnał o włączeniu go przekręcanym włącznikiem ani sygnał mówiący o przełożeniu dźwigni w pozycję 4x4 czy pozycję 4x4 z reduktorem. Musi być to ostateczna informacja, że jest włączony włącznik, dźwignia w pozycji 4x4 reduktor i załączona blokada. 2. Czy znajdę gdzieś w kabinie, puszce bezpieczników sygnał mówiący o włączeniu biegu wstecznego. Konkretnie chodzi mi o podaną lokalizację - kabina. Auto: NISSAN PATROL Y61, krótki, 2,8 TD, 1998 r., blokada mostu oryginalna. Z góry dzięki za wszelkie wskazówki. pozdrawiam Artur amcross@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.