Gość jenys Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Witam Stała się przykra rzecz, jakiś gnojek uwalił mi lusterko w moim 3-tygodniowym Sunnym, pewnie z zazdrości. Fakt jest taki, że muszę kupić nowe lusterko lewe. Mam dostępne lusterko z modelu 89, moj to model 93. Czy te lusterka są takie same? PS. A może ktoś ma lewe lusterko do Sunny '93 w atrakcyjnej cenie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bercik Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Niestety lusterko od sunnego z 89 r. nie pasuje. to jest starszy model sunnego i ma oznaczenie N13 a ty masz n14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filtron Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 zobacz na allegro lusterek do sannego bylo kilka wiem bo sam szukalem do mojego p-10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danson27 Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Jedna rada jak zdecydujesz sie na nowe to zdemontuj najpierw stare i przymież do nowego w sklepie mnie spotkała przykra żecz co prawda sam sobie złamałem ale w sklepie z częściami do aut japońskich sprzedano mi niby oryginał do mojego sunny i zasadzka rozstaw otworów sie nie zgadzał.Na wymiane nie było szansy i mam przykręcone na dwie śruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.