szer2 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 poszukuje tulei do podpory mostu przód najlepiej nowych do nissana terrano na rysunku w załączniku jest to NAB-D22DM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 całej belki poszukaj na aukcjach ewentualnie w Olkuszu dorobią na wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 dokładnie jak nie możesz znaleźć w sklepach motoryzacyjnych to daj do dorobienia. albo opcja kupić całą belkę używaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 powinniśmy zacząć właściwie od podstaw savoir-vivre'u ... i : http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/88241-dlaczego-warto-uzupelnic-profil/ belki możesz szukać obojętnie od czego T1 lub T2, krótki, długi, silniki do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szer2 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 ok wielkie dzięki a może z poliuretanu dorobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 no model Nissan też za wiele nie mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 a co masz dziury na gumie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szer2 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 zaraz poprawię tak całkiem się rozpadły a przy okazji kapitalki wymieniam wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 wiesz mi mechanik tez powiedział panie ta tu są dziury w tej tulei trza wymienić nawet na forum zacząłem szukać , ale jak się przyjrzałem bliżej to okazało się że te dziury są w oryginale .pamiętam że na alledrogo znalazłem same gumy ale cena była wyższa od całej belki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szer2 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 nie umnie poprostu srodkowa tuleja wypadła z gumy została wyrwana pozatym sam jestem mechanikiem to bym siebie nie oszukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 dorobienie z polituranu chyba nie ma sensu może być za twardy a te gumy rzadko się sypią twój przypadek to chyba pierwszy na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szer2 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 w terrano to wszystko możliwe i tak wszystko mam z poliuretanu a wiec i tak będzie twardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Albo Deuter albo Elast-pol ogłaszali że dorabiają na wymiar , sprawdź Cena faktycznie może być jednak wyższa niż całej belki z odzysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi