sebastian77-28 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam mam prośbę czy ma ktoś opis wymiany oleju w skrzyni w j. polskim albo odnośnik gdzie znajde taki opis na forum bo przeszukuje forum i nie mogę znaleźć albo źle szukam z góry dziękuje sebastain77-28@tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymasbf Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Witam mam prośbę czy ma ktoś opis wymiany oleju w skrzyni w j. polskim albo odnośnik gdzie znajde taki opis na forum bo przeszukuje forum i nie mogę znaleźć albo źle szukam z góry dziękuje sebastain77-28@tlen.pl Witam, mam na sprzedaż olej NS2 dedykowany do Murano. Karnister 4l , zaplombowany w oryginale. Info: 503-076-142 lub szymasbf@wp.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.