pele Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 jutro będę zmieniał baterię w pilotach i mam jedno pytanko czy jak pojadę, wysiądę z auta i zamkne pilotem drzwi(na starej baterii) pójdę załóżmy do zegarmistrza i on wymieni mi baterie w obu pilotach, to czy jak wrócę do auta to czy otworzę drzwi z pilota wiem, że nie odpale b o muszę zaprogramować obydwa piloty, ale czy otworzy mi drzwi żebym mógł wsiąc do auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 do odpalenie nei potzrebne programowanie, jak szybko wymieni to nic nei będzi epotzreba programować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 no ale ja wolę być przygotowany na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 to wymień w jednym sprawdź i wymień w drugim albo weź ze soba instrukcję do kodowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 mogę najpierw w jednym wymienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 a dlaczego nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Dla bezpieczeństwa i pewności wymień w jednym i sprawdź czy wszystko działa a dopiero w drugim. Możesz w jednym, bo to by było tak samo jak gdyby jeden leżał uszkodzony w domu, a posługiwał się tylko jednym sprawnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KromaXXL Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Ja wymieniłem już sam 2x i kluczyk był raz kilka minut bez baterii i nic programować nie musiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 jestem po wymianie, dla pewnosci zmieniłem baterie w jednym i wsio działało następnie zmieniłem w drugim i jest o.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Czyli się udało. I dzięki za info dla innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi