FixGDA Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 To może o jedną rzecz zapytam, czy w nissanie światła długiej działają na zasadzie, że gasną mijania i zapalają się długie jako jedno włókno czy po prostu do świateł mijania dopala się drugie włókno czyniąc tym samym światła długie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Zawsze przełącza się żarnik. Inaczej, na 95% skopcisz żarówkę? Za dużo ciepła A co - u Ciebie świecą się oba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FixGDA Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Z tego co się dowiedziałem, to w k11 nie ma przekaźnika. Tylko manetka, 2 bezpieczniki i żarówki. Manetkę rozebrałem, wyczyściłem styki ale nic to nie dało. Na krótko podłączyłem + do dwóch pinów na żarówce na raz to normalnie długie świeciły. Panowie, temat możemy zamknąć. Okazało się że elektryk, który wcześniej robił kostki źle je podłaczył. Dzięki pomocy na facebooku, od chłopaków z Micra Klub Polska udało się to rozwiązać.Dla potomnych gdzie w żarówach H4 jest masa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 To w takim razie, jak Ty podłączałeś na krótko żarówkę prosto z aku za pomocą kabelków, że do tego nie doszedłeś? Pisałeś to w swoim poscie 5,7 i 22 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FixGDA Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Podłączałem na krótko i było okej, wyszło w sumie przez przypadek, że to wina masy ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Ale żarówka też ma jedną wspólną masę, więc wystarczyło sprawdzić czy na kostce, jest też w tym samym miejscu i czy się zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi