dziubas Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 chodzi o OC ,że taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOne Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Takie pytania jak "stan cywilny", "wozi Pan dzieci?", "gdzie auto stawiane jest?" są dość istotne. Rozmawiałem z koleżanką, która pracuje jako agent ubezp. i mniej-więcej wyjaśniła mi jak to wpływa na wysokość OC. Jeśli wożę dzieci- jeżdżę bezpieczniej. Jeśli parkuję w garażu- auto bezpieczne (tutaj bardziej na AC niż OC wpływa). Jesli parkuję jednak w centrum osiedla patologicznego- większe prawdopodobieństwo, że będę miał wybitą szybę lub porysowaną karoserię. Nie ma to wpływu tak dużego jak lata z prawkiem czy też jazda bezszkodowa, ale składa się to na całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razzar Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Oc Proama najtansze oc dla 3500 pojemnosci przy max znizkach 60% dostalem targujac sie dodatkowe 10 % i zaplacilem w jednorazowej oplacie 450zl super zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 super to jest do momentu stluczki jak nie zapłacą poszkodowanemu to sam będziesz płacić - tak mówię by nie było zdziwienia jak sad nie wymusi na ubezpieczeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 I znowu OC w górę od przyszłego roku, UE narzuciło pewne ulepszenia dla poszkodowanych aby było wiadomo co, za ile i jakiej marki wykorzystają części do naprawy auta przed oddaniem go do warsztatu i jak zwykle my za to lepsze zapłacimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 super to jest do momentu stluczki jak nie zapłacą poszkodowanemu to sam będziesz płacić - tak mówię by nie było zdziwienia jak sad nie wymusi na ubezpieczeni Bez przesady, jak mam OC to mogą mnie pocałować... Co innego jak chcesz wykorzystać dla siebie AC, wtedy to już może być różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 jak będziesz mieć przykrą sytuację to możesz się przekonać kto kogo może gdzie pocałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 to ja też sie pochwale, zniżki max w firmie HDI płace za 3.5l 433zł w tym mam HDI OC, HMA+, HDI NNW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 jak będziesz mieć przykrą sytuację to możesz się przekonać kto kogo może gdzie pocałować Czyli jaką? Mówisz o aspektach zdrowotnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 super to jest do momentu stluczki jak nie zapłacą poszkodowanemu to sam będziesz płacić - tak mówię by nie było zdziwienia jak sad nie wymusi na ubezpieczeni Czasami mówisz mądrze ale czasami to pier**lisz farmazony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Jak nie masz pojęcia to nie mów źle - skoro wiem ze tak jest to nie mając wiedzy chcesz i mnie i siebie postawić w złym świetle. Wiem duzo na temat ubezpieczycieli to powiedziałem jak to bywa różnie wbrew przekonaniom ludzi. Stefffan chodzi o to ze przywalisz w kogoś np i bedzie Twoja wina, Twoje OC pójdzie w ruch. Teoretycznie firma ma wypłacić poszkodowanemu ale często dochodzi do zaparcia Twojej firmy i sad nie mogąc wyegzekwować zrzuca na sprawcę mimo ze polisa była. Tak najczęściej robią firmy pobierające małe składki. Życie mnóstwo takich przypadków pokazało, wiec postanowiłem nadmienic, ze wszystko jest ok do momentu jak nie powstaje problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recool Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 No coś w tym jest bo szwagrowi kiedyś oglądali stan hamulców, opon itp. Tak żeby było sie do czegoś przypierdolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axxel32 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 280 zl na rok - axe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Za to co w podpisie ? Aż się wierzyć nie chcę. Mi Zetkę ubezpieczyli w Link4 za 400zł. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ja w liberty max zniżki w zeszłym roku 530 w tym 550 z nnw zero szkód od 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Podepnę się tutaj z pytaniem. Mówiliście o przywalaniu się do opon. Słyszał ktoś kiedyś żeby nie wypłacili OC z powodu braku spryskiwaczy na ksenony? Podobno jest to wymagane, tak samo jak ich samopoziomowanie. I jak to jest np. z wymianą kierownicy na taką bez poduszki albo foteli na kubły, albo zawieszenia na gwint? Wystarcza jakaś homologacja od 'Kowalskiego'? Wiem, że są jakieś homologacje na mocowanie foteli ale jest w ogóle coś takiego jak homologacja na kierownice albo sam fotel czy sprężyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waskid Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 AC nie kupujecie wogole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Ja nie biorę bo auto trzymam na strzeżonym parkingu a hajs z AC lepiej przeznaczyć na mody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARVE Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek370 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ja kupiłem - stawka wyszła za pakiet OC + AC + NNW w Compensie 3400zł czyli tyle co za jedną przednią lampę. Uważam, że całkiem nieźle jak za 370Z 2013.Samo OC bodajże 588zł mam wpisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanteS Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Dołączam się do licytacji jako ze właśnie wykupiłem na następny rok: 2828 zł w Hestii OC/AC/NW. Polecam negocjacje - nie taki diabeł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Ja nie biorę bo auto trzymam na strzeżonym parkingu a hajs z AC lepiej przeznaczyć na mody Tiaaaaa..... to tak jakby auta kradli tylko w nocy i tylko z parkingu... Już nie mówiąc o stłuczce.... To mniej więcej jak za moich młodzieńczych czasów rodzicom wydawało się, że bzykać można się tylko w nocy w wspólnym łóżku i co jak co - ale "jak ona u nas śpi to w osobnych pokojach" hahahahah.... A co miało być to już było, przynajmniej w nocy się człowiek wyspał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Jak ukradną to trudno, jak ktoś ma pecha to i palec przy wycieraniu d*py złamie 3000 tys dopłacać za ac mi nie bardzo się uśmiecha. Jak miałem s4 to brałem ac i przez 3 lata oddałem im prawie 10 k PLN a korzyść dla mnie zerowa więc odpuściłem przy zetce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waskid Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) kalkulacja OC+AC+NNW w Link4 mi wyszla (staly klient) 1600zł wiec nie tak zle Edytowane 13 Lipca 2015 przez waskid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axxel32 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 OC 280 + AC 1280 (pzu full pakiet, szyby osobno). Nie wyobrażam sobie ryzykować bez AC, gdzie jedna używana lampa kosztuje prawie 1000 Mała stłuczka przodem to dycha jak z pyty strzelił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi