13E7 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 To OC to rozumiem że tylko na 1 kierowcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Co prawda rozmawialiśmy o polisach OC ostatnio w dziale pytań o 350Z także nie będę tam znowu nawiązywał. Cena samego OC w Link4 z dzisiejszego dnia bardzo miło mnie zaskoczyła myślałem, że w 1000zł się nie zamknę. Czyli w moim przypadku wzrost ceny w stosunku do poprzedniego roku o 40zł. A tu proszę jaka miła niespodzianka. Edytowane 13 Stycznia 2017 przez Robert83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefisto Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 UOKIK dobrał sie do d*py ubezpieczycielom, i po nowym roku zamiat bardzo duzej podwyżki jak zapowiadali ubezpieczyciele ubezpieczalnie zrzuciły ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Mam nadzieje ze tak bedzie jak mówisz. Mi sie kończy na wiosne a w zeszłym roku doj**ali oc przy max zniżkach na prawie 1200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefisto Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Polecam ci dobrze poszukać, nawet w firmach przez internet, bo ja dałem d*py w tym roku w grudniu zapłaciłem 900zł za zetke na max zniżkach, a znajomy porsche cayenne 3.8 600 z małym hakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Jak ukradną to trudno, jak ktoś ma pecha to i palec przy wycieraniu d*py złamie 3000 tys dopłacać za ac mi nie bardzo się uśmiecha. Jak miałem s4 to brałem ac i przez 3 lata oddałem im prawie 10 k PLN a korzyść dla mnie zerowa więc odpuściłem przy zetce Jedni odzyskują AC, jedni nie, to zależy kto jak do tego podchodzi - o co chodzi nikomu nie trzeba pisać. Ja mam 2400 rocznie z OC i uważam że warto. Nie boję się o kradzież, zarysowania na parkingu i wszystko inne. A za 2400 to żadne mody mi nie dadzą korzyści , ale to, każdy co lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi