Badger1s Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Za to jaki ekologiczny i paliwo praktycznie za darmo (nie licząc miast) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Nawet jak "silnik" nawali to pojedzie dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Nie nawali, a wyczyści filtr cząstek stałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 a ten filtr ma na zadzie i działa po kompletnym przetrawieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 ... i palcy jednej ręki wystarczy do określenia "mocy" To jest normalnie profanacja !!! Rafi jest oburzony ... a co Hubert ma powiedzieć? Nawiązując do tego zdjęcia to jeszcze anegdota bmi się przypomniała: Pamiętacie jak za komuny węgiel rozwożono ...? No więc wjeżdża taki lokalny dystrybutor furmanką na patio kamienicy i drze się: - Węgiel! Węgiel przywiozłem!! Na to ogląda się jeden z koni zaprzęgu: - Taaaa, ty żeś przywiózł, cwaniaczku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 U mnie na wsi gość przerobił syrenkę taką z budą jak kiedyś były , obciął jej przód dorobił jakis zaczep i karawan jak się patrzy , nawet deszcz mu nie jest straszny jak sie wybierze na swoje włości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Z syrenki bosto. Widziałem takie patenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 przelotowy tłumik ze strumiennicą, do tego bezpośredni wtrysk, a tylko dwa konie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Taaaa ... konie 2 WN .. woły napędowe ... Twin Buffalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 W przeliczeniu to będzie jakieś 1,34 konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 ... z centralnym dyszlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 A ja na coś takiego natrafiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 F. Ranger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Mnie to wygląda na połówke jakiegoś pickup'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 A taką Navarkę w sobotę upolowałem, pisałem o niej kiedyś z przodu wygląda zajefajnie ... cała czarna, nawet znaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Eeeee, Dymiona jest bardziej mocarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 No to się wie samo przez się ... klubowa w końcu A teraz Panowie ... czas na LANS !!! number one : and number two : można ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 hehehe ale "kaszana" jak można tak auto paskudzić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Nie do wiary. Wieśniaki są wszędzie, a to pewnie rosja. A Rosja to stan umysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 no, ten pierwszy to jak amer. wóz strażacki wygląda a drugi? ... Darek, już chyba wiem co Ty z tym dodatkowym alternatorem kombinujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 W tym zderzaku pewnie winda siedzi i narzędziownia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kody Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zapas bimbru i kartoszkow tez wlezie. Kiedys widzialem na ukrainskich blachach obnizonego Gelende , od chromu tez kapało. Szkoda ze nie uwiecznilem. My choć coraz więcej autostrad podnosimy, niektórzy mając warunki bezdrogowe prą do Ameryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisT Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 hummer ala wóz strazacki nie jest z rosji, gdzie wy tam bukwy widzicie...?? ;-) co do drugiego zdjęcia nie wiem, ale tez mi nie wygląda na rosję.... Choć na wschodzie fakt, są dziwni tuningowcy mający mega wyobraznię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 To bardziej na jakieś Bałkany wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi