haczepsu Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 mam T2 trzy drzwiowy i chciałbym zamontować centralny zamek bo fabrycznie takiego nie posiadam , czy ktos z was montował sam taki zamek i może polecić konkretny model ze względu żeby nie było problemu z montażem siłowników i podpowiedzieć jak go zamontować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 spróbuj na głównej temat wrzucić, mogę pomóc jakby coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Egipcjaninie, po co chcesz psuć auto? Nie komplikuj sobie życia. Przeznacz tą kasę na coś fajniejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Zamontowałem centralny zamek by otwierać drzwi gdy zima zmrozi - dobre rozwiązanie i sprawdza się przez ostatnie 4 lata. Centralka i siłownik były z allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemensit Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Witam czy napewno nie masz centaralnego zamka w t2 ??? jak zamykasz drzwi od strony kierowcy zamyka się reszta??? sprawdz rozbierając drzwi kierowcy czy w drzwiach nie ma siniczka. A jeśli brak, instalacja centralnego zamka jest prosta kupujesz siłowniczki z najprostszą centralką za o 120zł 1 master 4 przewodowy i 2 szt 2 przewodowe w instalacji trudno sie jest pomylić nawet laikowi ponieważ kable mają koćówki które inaczej nie pasują , jedynym bardzo ważnym punktem jest przybranie dobrego kąta dla cięgien otwórz zamknij żeby kąt nie był zbyt duży ponieważ bedziesz miał problemy z regulacją . pozdrawiam Tarpan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.