Coobcio Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 R888 praktycznie odrazu kleją Ciężko jest je rozgrzać bo zaraz się ustawiasz i stygną, szkoda je w ten sposób palić... No jest lista z podboju Niemiec: https://mobile.facebook.com/story.php?story_fbid=1112730645437496&id=708775249166373&hc_location=ufi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elfik007 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) https://www.mobile.de/pl/Samochod/Nissan-370Z-Turbo-Build-Motor-Tuning-770HP/vhc:car,pgn:7,pgs:10,srt:date,sro:desc,ms1:18700_26_,frn:1998/pg:vipcar/227320080.htmlCzemu zetka na sprzedanie ? Edytowane 13 Czerwca 2016 przez Elfik007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Może kolega stara się uratować część poniesionych kosztów nawet w de mało znajdzie się klientów na takie auto, zwłaszcza bez TUV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gato Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Widzac to ogloszenie wnioskuje ze nie chce sprzedac, to nie jest czesc kosztow tylko sprzedaz po kosztach lub z zyskiem. Tuning to hobby a pojecie zwrotu inwestycji lub zysk nie istnieje ;-) Edytowane 13 Czerwca 2016 przez gato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elfik007 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Pewnie ogłoszenie dla ,,funu" z zamysłem ,,zobacze jak będzie" a jak już pójdzie to pewnie właściciel kupi jakieś 4 łapy na skrzyni dwu-sprzęgłowej i tam zrobi 800+ ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 no wiadomo że kupi GTR A Robin gterem kręci teraz 9,6 na 1/4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_370z Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) Spokojnie Panowie ogłoszenie tylko dla funu najszybsza zeta w tej części europy zostaje w PL póki co A na GTR raczej nie zmienie bo to wolne auta są, żeby jezdził jak robina to trzeba 200k wrzucić lekko licząc. Po aktualne filmiki z jazd po niemieckich autostradach zapraszam na fanpage Czerwonego Diabła: https://www.facebook.com/czerwonydiabel370z/ Lamborghini Murcielago też wolne: Edytowane 27 Lipca 2016 przez Mike_370z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Widzac to ogloszenie wnioskuje ze nie chce sprzedac, to nie jest czesc kosztow tylko sprzedaz po kosztach lub z zyskiem. Tuning to hobby a pojecie zwrotu inwestycji lub zysk nie istnieje ;-) To zależy jak się bazę kupi! Mi póki co z wszystkimi naprawami i modami za 25 tys., całkowity koszt nie przekroczył ceny HR-a na rynku wtórnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Dobrze ze nie sprzedajesz bo jak zobaczyłem ogłoszenie to posmutnialem. Takie auta dobrze jak zostają w Pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Ale to Murcielago dostaje prze okrutny wpierdziel - bardzo miło się to ogląda Coś mnie naszło i już ciągnę kolejną zabawke ze stanów, będzie to właśnie 370Z w manualu - podobną konfiguracje jak u Michała w niej zrobię i będziem razem do Niemcowni jeździć i leczyć panów w super wozach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Kupujesz 370? A co z ruda? A Michał ma e swoim manual czy automat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Mój co płynie to manual, Ruda Track Dayówka zostaje służyć wiernie musi do bicia rekordów na Poznaniu no i to moja jedyna baza do rozwoju wolnossaczków No ale to Temat Michałowej zetki więc nie zaśmiecajmy go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_370z Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) Dla tych co nie śledzą na FB profilu auta - kolejne zmiany w Czerwonym Diable: - kompletnie nowa linia paliwowa - 2x340lph pompa paliwa - czujnik Flex Fuel - linia powrotu paliwa - strojenie i zimówki Edytowane 28 Marca 2017 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Cyfry robią piorunujace wrażenie. Na pokładzie musi być ciekawie. I widzę że chyba siedzą volk racing gtc moim zdaniem jedne z ładniejszych felg choć ja wolałbym je w złotym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 O KU... ! Ale sztos - gartulacje Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 łooo teraz u Bartka auto się za botowało fajny wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Tak jak pisałem na FB, TŁUSTO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 moje gratki coraz bliżej 1000KM u mnie sporo chłopaków jeżdzi na E85 mamy blisko do Czech i dostępnośc paliwa jest wmiare dobra zastanawiam sie czy jak bym ja przeszedł na te E85 czyte moje turbinki by jeszcze coś wygenerowały więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_370z Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) dzieła zebrane vol.1 Edytowane 7 Stycznia 2018 przez Mike_370z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 ładnie podaje - widziałem kiedyś na jakimś zagranicznym filmiku też była taka kompilacja i pojawiła się tam czerwona diablica. A co słychać w projekcie? Bo ostatnio długa cisza. Jakie opony masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_370z Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Projekt ma się dobrze, aktualnie poza sezonem więc nic nie słychać Opony toyo r888 zamiennie z mickey thompson steet radial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 R888 już nie produkują więc zostaje MT street radial. A jaka szerokość opon? To co mi się rzuca w oczy to to że w ogóle tym autem nie miota na boki tylko jedzie idealnie prosto - albo nie widać tego na filmie albo jest tam za***ista trakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_370z Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Produkują R888R teraz, to to samo, a ponoć ciut lepsze nawet. Trakcja jest dobra, ale opona musi być dogrzana dobrze. Zobacz tutaj jak dogrzewam opone przed rolką: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 dzieła zebrane vol.1 szczenka mi opadła.....graty za projekt, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_370z Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Dla tych co bez Facebooka, najnowsza odsłona Diabeła: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi