emjaay Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 nice przypominaja sie czasy wczesnych f&f i nfsu, na błotniku przy logo Z jest jakis napis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Fajnie kto robił projekt grafiki? Aplikatorzy? Ja też będę chciał za jakiś czas zmienić wystrój auta - rozmawiałem już z Małachowski projekt - oni robią niezłe grafiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Wygląda suepraśnie ! I jeszce ten akcent na oponach !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Te litery na oponach niestety są bardzo nietrwale. Miałem to kiedyś to wyglądało fajnie przez tydzień a potem pozostał biały syf na oponach którego pozbyłem się dopiero po wymianie opon na nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Te litery na oponach niestety są bardzo nietrwale. Miałem to kiedyś to wyglądało fajnie przez tydzień a potem pozostał biały syf na oponach którego pozbyłem się dopiero po wymianie opon na nowe używałes tych specjalnych naklejek gumowych do opon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 A te markery do opon to ma ktoś opinie >? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi