colins Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Problem w tym, że gniazdka 12 V na wiatraczek z tyłu też pożałowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Wiatraczki trzeba rozdawać pasażerom podepną sobie pod 12V i git malina Bo Francuzi to złodzieje są kradną kuce, nawiewy i przewody Dobrze,że jeszcze białej szmaty gratis nie dodają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Ręce opadują nawet gniadko 12V ukradli ,pewnie je zamontowali w nowym Srilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Dowiadywałem się co nieco na temat chip tuningu jednostki 1.2 Cena trochę powala.2800zł. ,za wzrost mocy o około 25-30 kucy i moment wyższy o 40-50 Nm Czyli około 140-150 KM i 240N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Ładne Niuty ale cena powala Wczoraj sąsiad na swojego łopla zakładał nowe kułpaki tajuningowe i powiada że teraz ma 10KM więcej dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Dowiadywałem się co nieco na temat chip tuningu jednostki 1.2 Cena trochę powala.2800zł. ,za wzrost mocy o około 25-30 kucy i moment wyższy o 40-50 Nm Czyli około 140-150 KM i 240N Pewnie z 1.6 jest podobnie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Prawdopodobnie jeszcze nie mają sterownika-chipu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sph3r3 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 powiem tak - za KM to mi się nie chce dopłacać ale te +40 Nm to bym brał w ciemno, ino nieco drogo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Tylko że to idzie w komplecie niejako A prawdopodobnie ,po zchipowaniu silniczek bierze od samego dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszara Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Grupowo może by wyszło taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sph3r3 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Grupowo może by wyszło taniej Wiesz ... SB ma niedaleko do SW i vice versa ... to mogłoby się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Hmmm.Też daleko do SB i SW nie mam Ale takie robótki to raczej hurtowo nie podejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Wiele razy tutaj na forum pojawiały się przemyślenia o trwałości naszych kosiareczek. A co by było po takim chip tuningu!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Chip tuning i 5W30 wymysł K i Szatana i długo nie popyrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Wymiana silnika co drugą wymianę oleju i jadziem dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Wiele razy tutaj na forum pojawiały się przemyślenia o trwałości naszych kosiareczek. A co by było po takim chip tuningu!? Trzeba zrobić i się przekonać,a nie marudzić jak Edek. Jeszcze nikt tego nie liznął,a już wielu wie jak to się skończy.... A przecież te kosiareczki fabrycznie już biegają ze 130 ma kucykami,więc czego się bać??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 O przepraszam nie marudzęę ale coś by klękło ni ma bata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Łoj tam Edziu, zawsze musisz postawić kontrę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Widzę tutaj arcyciekawą dyskusję, bo Jacek napisał, że Edzio jeszcze nie liznął. Co w sumie by się zgadzało, bo Edek pisał przecież kiedyś, że "lizing" zostawia dla smakoszy. Teraz jeszcze dodał, że nawet gdyby coś przed nim klękło, to i tak nie ma bata. No i wszystko jasne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja tam wole jak coś się przede mną wypina a nie klęka Ostatnio kumpel w robocie się wypinał i mu mówie aby uważał na katabasa a on mi kawał wali Wiecie czym różni się Katabas od trądziku ano tym że trądzik rzuca się na chłopców po 12 roku życia Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Chyba nasze wpisy nie przeżyją do rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Przeżyły!!!! A z tym katabasem dooobre Zapamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jacko mam prośbę jak będziesz miał kasiorę zalej bak Shellem V-Power Nitro + Ja zalałem w tamtym tygodniu i jestem pod ogromnym wrażeniem pracy silnika a to tylko wolnossak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Miałem zalane i bez rewelacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi