elfi Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Co taka cisza? Podano info o face liftingu a tu cisza.. Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez elfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 O jakim face liftingu mowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Silnika 1.6...dociekliwy jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 To zaden facelufting. Tylko regulacja pracy silnika. Najgorsze to, ze silnik chodzi glosniej i bardziej zmulony jest. Bede musial to wyjasnic jak do domu wroce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 No,jeżeli byłaby obniżona moc,to byłby to towar nie spełniający oferty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfi Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Jaki silnik..poszukajcie w necie..trwają juz testy..na razie Qq dostanie nowa mordkę www.samar.pl/__/3/3.a/83922/Nissan-Qashqai-w-nowszej-wersji.html?locale=pl_PL Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez elfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zmiany kosmetyczne (o ile w ogóle będą), to nie zmiany. Wzmocniliby silnik jak w Kadjarze, to może bym zazdraszczał. A tak, to co najwyżej traktuję jako ciekawostkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 E tam, do luftu z takim "luftingiem" . Myślałem, że coś zmienią w silniczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Jaki silnik..poszukajcie w necie..trwają juz testy..na razie Qq dostanie nowa mordkę www.samar.pl/__/3/3.a/83922/Nissan-Qashqai-w-nowszej-wersji.html?locale=pl_PL System naglosnienia zeczywiscie jest do poprawy- chociaz mo ostatniej wizycie w serwisie jakby lepiej bylo.Co do felg- wieksza roznorodnosc mile widziana. Zderzak? Jest ladny jaki jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 E tam, do luftu z takim "luftingiem" . Myślałem, że coś zmienią w silniczku. Marka spod znaku c**y na masce nie pozwoli. Kanciaty ten nowy zderzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 E tam, do luftu z takim "luftingiem" . Myślałem, że coś zmienią w silniczku.Pisze z komorki wiec dobrze, ze tylko lufting zamiast liftingu sie pojawil. Bo moglby jakis inny jeszcze gorszy dziwolag wyjsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Kanciaty ten nowy zderzak Ale który zderzak? Ten ze zdjęcia na stronie Samaru. Toż to nasza Qaśka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Pisze z komorki wiec dobrze, ze tylko lufting zamiast liftingu sie pojawil. Bo moglby jakis inny jeszcze gorszy dziwolag wyjsc Jak w przypadku nowej Sportage, która ma się wkrótce pojawić. Zamiast zderzak poprawić, to popsuli i nowa KIA będzie wyglądać jak z rozdziawioną gębą. Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez colins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfi Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Gdzieś w necie widziałem dziś nową mordkę ale nie pamiętam gdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Jak w przypadku nowej Sportage, która ma się wkrótce pojawić. Zamiast zderzak poprawić, to popsuli i nowa KIA będzie wyglądać jak z rozdziawioną gębą. Jak glonojad Mitsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfi Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Juz wiem..zdjęcie jest w nowym Motorze..zderzak jednak jest zamaskowany,a premiera fejsa w 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) No facety i facetki, pragnę się pochwalić, że dziś wreszcie pobiłem swój poprzedni rekord minimalnego spalania, który wynosił 4,9 l/100 km. Od dziś mój rekord to 4,7 l/100 km. Rekord zawdzięczam połączeniu dwóch stylów jazdy czyli "emeryt style" oraz "niedzielny kierowca" (bo w końcu dziś niedziela). Miłego dnia. Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez colins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Jak glonojad Mitsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Wyłączyłem klimatyzację i wszystkie odbiorniki elektryczne, pozamykałem szyby, wyrównałem ciśnienia w oponach oraz wcześniej zrzuciłem balast w ubikacji. Potem siadłem na zderzaku panu w kapeluszu "mknącemu" do kościoła w swojej Skodzie - w ten sposób wykorzystałem jego korytarz aerodynamiczny. Następnie przejechałem wszystkie skrzyżowania na późnym żółtym (a może wczesnym czerwonym ) no i efekt jest jaki jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Myślę ,że nie spoczniesz na laurach !? Prześlij też wynik wraz z dokumentacją do Nissana ... może zostaniesz ich fabrycznym kierowcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Wyłączyłem klimatyzację i wszystkie odbiorniki elektryczne, pozamykałem szyby, wyrównałem ciśnienia w oponach oraz wcześniej zrzuciłem balast w ubikacji. Potem siadłem na zderzaku panu w kapeluszu "mknącemu" do kościoła w swojej Skodzie - w ten sposób wykorzystałem jego korytarz aerodynamiczny. Następnie przejechałem wszystkie skrzyżowania na późnym żółtym (a może wczesnym czerwonym ) no i efekt jest jaki jest. Trza było silnik wyłączyć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 To by było oszukaństwo. A tak wiem, że zapracowałem uczciwie na wynik. Żeby nie było, że się przechwalam - mój QQ potrafi zadziwić także w drugą stronę i zdarzyło się, że na trasie do Poznania i z powrotem (czyli bez mała 400 km) miałem średnie spalanie w okolicach 10 l/100 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Skoro osiągnąłeś taki wynik jadąc za dziadkiem zmierzającym do kościoła, to pomyśl jak znikome byłoby spalanie jakbyś jechał za procesją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 To by było oszukaństwo. A tak wiem, że zapracowałem uczciwie na wynik. Żeby nie było, że się przechwalam - mój QQ potrafi zadziwić także w drugą stronę i zdarzyło się, że na trasie do Poznania i z powrotem (czyli bez mała 400 km) miałem średnie spalanie w okolicach 10 l/100 km. Aaaa! To już sprawdź ,czy czasami nie gubiłeś wachy !A jak z olejem!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi