artua Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Ale Ty jestes wyjątkiem Ale Ty jestes wyjątkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Mawiają w towarzystwie że taki typ jak ja rodzi się raz na 1000 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 No jak nie ja jestem przeszczęśliwym posiadaczem Nissana TIIDA i to jak się udzielam Edek niestety ale jeżeli chodzi o Qashqai-a to jesteś jedynie teoretykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Nie każdy ma takie szczęście jak Edek pzdr Edytowane 31 Października 2015 przez artua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Edek niestety ale jeżeli chodzi o Qashqai-a to jesteś jedynie teoretykiem. Tak tak a wszystko w koło to iluzja.............. Nie każdy ma takie szczęście jak Edek pzdr Nie nie miałem w pierwszym roku ASO musiało wiele poprawiać i wymieniać teraz jest Bajka Edytowane 31 Października 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Qq czy tida jeden samochód więc o co chodzi. O ksztalt budy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Ja myślę, że to może być spisek. Trzeba by jakąś komisję śledczą powołać. Qq czy tida jeden samochód więc o co chodzi. O ksztalt budy. No niestety... lata świetlne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Tu nie o komisje się rozchodzi a o materiał filmowy najlepiej w Turbo Kamerze artua, dnia 31 Paź 2015 - 19:00, napisał: Qq czy tida jeden samochód więc o co chodzi. O ksztalt budy. No niestety... lata świetlne. Tak QQ jest z 2056r Edytowane 31 Października 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Ale Nissan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Ale Nissan Niby tak... ale jeden składany w Meksyku a drugi w Anglii, jeden wolnossący a drugi turbo. Fakt - znaczek ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Ja mym wolnossącym HR16DE jeżdżę i będę jeździć a wy już po serwisach się tułacie O super nowoczesna maszyna że ho ho ............ Edytowane 31 Października 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Zaraz, zaraz... nie generalizujmy. Moja kosiarka chodzi elegancko. I myślę, że znakomita większość też. Wiadomo, że zadowoleni użytkownicy mało piszą na forach. A pośród naszych "malkontentów" jest zaledwie kilka (2-3?) przypadków... Na tej podstawie chcesz przekreślać tę konstrukcję, która w Renault jeździ bezawaryjnie już kilka lat? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Ranyyy...ile można wałować ten temat Nie ma aut idealnych ...każde ma jakieś bolączki... Tutaj spotykamy się w sytuacji kiedy coś niedomaga...dlatego tyle narzekania Kto jeździ i sobie chwali - nie wchodzi na fora, bo po co? No chyba że dla towarzystwa przemiłego Zobaczcie Micrę ... Maximę (noo, może mało popularna) , Navarki , Patki .... spokój QQ ,że cholernie popularne - więc ma kto pisać ... Były ,są i będą auta felerne - zawsze ktoś trafi na taki egzemplarz. Niestety. Czasy nadeszły ,że należy brać pod uwagę, iż obecne doopowozy nie będą na służyć naście lat , jak dawniej... ekonomia , cięcie kosztów...ekologia.... A Edek nakręca sie jak sprężynka... po co? Głowy do góry wszyscy oczekujący na swe świeżynki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Jeżeli już w 1.2 Turbo czytając tu na forum czy zagraniczne w tej jednostce olej przybywa bądź ubywa to tak przekreśliłem tą jednostkę ! Tak samo 1.6 Turbo zrobili jeszcze bardziej wadliwy jak był !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 @Skyller, Ano widać, że można... i to czysto teoretycznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Else według ciebie aby mieć prawo wypowiadania się o QQ muszę go mieć ??? Nie dziękuje ja za nerwowy jestem jak on by mi robił takie numery z szumami ,elektroniką,silnikiem to jako właściciel podpalił bym go pod ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Az niecale 1 procent to serwis a reszta szczęśliwi nabywcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Edek - ja też jestem zadowolona ze swego auta i nie skakam po forum jak pchła i nie hejcę na nowe Nissany ... bo jakim prawem , skoro go nie mam? A jako źródło swej "wiedzy" nie można traktować YT, czy wypociny z jakiś gazet. Daj ludziom żyć Nie twoje zmartwienie , więc nie zadręczaj innych....Bądź szczęśliwy ze swoją Tiidą i już. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Zaraz, zaraz... nie generalizujmy. Moja kosiarka chodzi elegancko. I myślę, że znakomita większość też. Wiadomo, że zadowoleni użytkownicy mało piszą na forach. A pośród naszych "malkontentów" jest zaledwie kilka (2-3?) przypadków... Na tej podstawie chcesz przekreślać tę konstrukcję, która w Renault jeździ bezawaryjnie już kilka lat? Zaraz zaraz! moja również!A że pozwoliła sobie chlapnąć co co nieco oliwy,to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Else według ciebie aby mieć prawo wypowiadania się o QQ muszę go mieć ??? Nie dziękuje ja za nerwowy jestem jak on by mi robił takie numery z szumami ,elektroniką,silnikiem to jako właściciel podpalił bym go pod ASO Spokojnie, no stress... wypowiadaj się. Tylko pls nie siej paniki w koło skoro sam nie masz z nim problemów. /a tak by the way - zastanów się z którego konta chcesz korzystać... Tutaj jest coś na ten temat./ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Cieszmy się swoumi qq i nie narzekajmy Ja juz sie cieszę chociaż auto dopiero pod koniec listopada Edytowane 31 Października 2015 przez artua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Cieszmy się swoumi qq i nie narzekajmy Ja juz sie cieszę chociaż auto dopiero pod koniec listopada Lepiej nie czytaj forum Redaktor @colins ostatnio doszedł do takich ciekawych wniosków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Czytam i tylko sie śmieje z tych wpisów. Auto to rzecz i nic poza tym zawsze może się zepsuć. 3 lata gwarancji później na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter59 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Nie o to mi chodzi. W każdym samochodzie coś się wydarzy. Qq 2 sprzecanych w polsce (nie wiem ile ale mysle kolo 2 tyś) a awarii kilka. Takze glowa do gory i do przodu. Na forum nie udzielaja sie szczęśliwi użytkownicy tylko tym co cos się pasuje. I nie zniechecajcie potencjalnych nabywcow. Moj będzie pod koniec listopada. Ci szczęśliwi nabywcy niekiedy robią 10 tys,przez trzy lata,więc kiedy to ma się zepsuć. Nie ma takich? Ja tak mam. z tą MAzdą to trochę przesadziłeś! nie jest jakościowo dużo lepsza od Nissana ale marketingowo/podejścia dealerów do problemów z samochodami faktycznie dużo lepsze niż w Nissanie przez co Klient "czuje" się dużo lepiej podobnie jak w Toyocie ( o ASX nie będę wspominał ) ale jeżeli chodzi o awaryjność to Suzuki bije wszystkie marki tylko co z tego skoro jakość materiałów pozostaje daleko z tyłu Czyli wsiadasz i jedziesz,- czyz nie o to chodzi? Czytam i tylko sie śmieje z tych wpisów. Auto to rzecz i nic poza tym zawsze może się zepsuć. 3 lata gwarancji później na sprzedaż O matko, z takim podejściem to musisz mieć własny bank. Co do gwarancji to właśnie gdzieś tu czytałem,że to żaden przywilej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) O matko, z takim podejściem to musisz mieć własny bank. Co do gwarancji to właśnie gdzieś tu czytałem,że to żaden przywilej. Nie chodzi o kase. Chodzi o to ze auto to tak samo jak telewizor, pralka- zawsze trafi się czarna owca w serii i bedzie się psuc Edytowane 1 Listopada 2015 przez artua 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi