GhostDriver Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Proste nie jest niestety ani zgrać ani wgrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Proste nie jest niestety ani zgrać ani wgrać Proste jest . Trzeba tylko mieć odpowiednie narzędzie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) O to mi chodziło Potrzebny siakiś tuner z odpowiednim sprzętem. Edytowane 13 Grudnia 2015 przez GhostDriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Przecież zrozumiałe, że bez kompa serwisowego ani rusz. Odniosłem wrażenie, że uwierzyliście w to co napisałem, a ja przecież jaja sobie robię. Wracając do aktualizacji, to wg.Waszych relacji brzmi zachęcająco. W każdym razie na pewno nie zniechęciliście mnie i najprawdopodobniej również z niej skorzystam. Tylko co odpowiedzieć w serwisie na pytanie czy silnik łyka mi olej? Skłamać? Czy Ty Striderze skłamałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Jak to tak? To słabszy, czy mocniejszy? Twoje spostrzeżenia jakby potwierdzają moje przemyślenia... Niby słabszy od dołu tak jak pisałeś,trzeba kręcić mocniej aby z niego coś wydobyć,natomiast wyraźnie mocniejszy na 6 biegu...tylko dla czego nie mogę go wkręcić na 180???165 to było góra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Panowie, możecie wstawić stronę na której jest podane, które QQ podlegają ewentualnemu wgraniu nowego softu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 No nie wiem,czy jest jakaś strona.Wszak to tajny biuletyn Nissana! Ktoś tu podawał numery Vin od-do. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 O! Znalazłem,Bartosz podawał Oto one: QQ to poczynając od nr nadwozia SJN*E*J11U1000001 do nr SJN*E*J11U1572966 Skopiowane z postu Bartosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Tylko coś zaczynam podejrzewać, że Bartosz walnął wszystkimi numerami VIN od startu produkcji QQ do dnia dzisiejszego (no prawie). Bo pierdyknął ponad pół miliona numerów. Dużo więcej to chyba Pakusie nowego QQ nie zdążyli złożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Z tego co dowiedziałem się w ASO wynika ,że podał prawidłowo...niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajakiujscie Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Ja swojego odebrałem 1.12.2015, a jechał prosto z fabryki z UK, jak go zamawiałem to był na promie, i też się łapię w tych numerach (153....), będę w sobotę w serwisie to się dowiem, czy mój też idzie do poprawki - choć po 1000 km olej sprawdziłem i był lekko pow. połowy na bagnecie. Niestety nie sprawdzałem po zakupie ile było. Spalanie to 6,8/1000 km, była trasa po autostradzie - nie śmigałem więcej niż 130, i trochę po mieście i wioskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 No widzicie. Wszystkie bez wyjątku. Nawet te jeszcze nie wyprodukowane. W ten sposób Nissan zapewnia sobie klientów w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Niby słabszy od dołu tak jak pisałeś,trzeba kręcić mocniej aby z niego coś wydobyć,natomiast wyraźnie mocniejszy na 6 biegu...tylko dla czego nie mogę go wkręcić na 180???165 to było góra. A to bardzo ciekawe nie dość że nie ma mocy przy starcie spod świateł ,to jeszcze ograniczona jest prędkość o ciekawe Zamienił stryjek siekierkę na kijek??? Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 No właśnie mnie interesuje skąd Bartosz ma te dane jak to takie top secret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Czyli wiedzą o problemie i o tym,że nic nie zrobili poza softem,aby go wyeliminować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Pomijając to czy oprogramowanie dodało czy ujęło mocy, to raz czy dwa jechałem QQ 180 km/h (po 20 kilometrach rozpędzania). Powyżej 160 km/h i tak już zaczyna odlatywać więc może wprowadzając nowy soft Nissan zadbał o nasze bezpieczeństwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 No właśnie mnie interesuje skąd Bartosz ma te dane jak to takie top secret. A po co tym się zajmować? Ma informatora i dobrze,bo jest się czym podeprzeć. Nie no Colinsie bardzo często sobie pozwalałem na takie jazdy,i wcale nie było to po 20km rozpędzania! Ja wiem,ze sobie jaja robisz ale to było osiągalne bardzo szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Eeeee, no to napiszę, że teraz sobie jaj nie robię. Bo o ile do 160 km/h mój QQ rozpędza się dość żwawo, to 180 km/h osiąga z najwyższym trudem. Oczywiście z wiadomych powodów próbowałem zaledwie parę razy (przepisy czy brak odpowiedniego odcinka drogi). Może muszę częściej? W każdym razie, z wymienionego wyżej powodu, już od dawna podejrzewam, że mój QQ również nie ma deklarowanej przez producenta mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Dobre dobre Jackowi bez łaski 180km/h a Colinsowi 180km/h z trudem przecie to jaja jakieś są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Może mój niedotarty, a Jacka tak. Albo może mój dobity, a Jacka nie. Albo może odwrotnie. Sam już nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Colins fakt Jacko po trasach latał to i go ładnie ułożył a u ciebie chyba jeszcze nie dotarty ale co ci szkodzi podjechać i sprawdzić na hamownie silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zły trop Edi. Z przejechanych dotąd niecałych 13000 km, dobre 9 tysi zrobiłem po trasach (w tym nie żałując mu latem na południu Europy). Bardziej stawiałbym na duży rozstrzał jakości. Co zresztą nieraz zaobserwowaliśmy, choćby nawet wymieniając się uwagami o spasowaniu blach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 A może mój był ,że tak powiem "podrasowany"? i przez to się z****ł...zepsuł? No to jeszcze dorzucę Wam kamyk do ogródka,180,miałem z 3 ma osobami na pokładzie,jadąc A4 na Rzeszów za Krakowem I gdyby nie małżowinka wystraszona (ocknęła się bidulinka z drzemki po zakrapianiu ) Tobym sobie tak dalej ciął.Ale musiałem spasować. Z resztą nie jeden raz tam tak grzecznie jechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 No i zajechałeś w końcu kosiarkę tym rumakowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 No w końcu po coś jest pod maską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi